ponedeljek, 1. december 2008

Update.

Ja, spet kej kmal? Ni ratal, ker točno prejšn petek je računalnik začel umirat počasne in boleče smrti. In ta petek sm mislla, da je že skor zdrav. Ker ga je prjatu skor oživel. Celih 15 minut je biu živ, potem pa je dokončno umrl. Zdj, 10 dni kasneje, je sformatiran in spedenan na novo in je priden, da je kr veselje. Js sm pa v 10 dneh brez neta skor umrla. Na fejsbuku je blo skor 100 obvestil, minimum 30 requestov, v raznih nabiralnikih miljon elektronskih pošt. Groza. Če te ni na netu, te ni sploh.
Plus, sm že pozabila, kako je dobit v roke računalnik, ki o tebi nima pojma. Vse spet preštimat in naštimat in vse te stvari. Še dobr, da sm bla tokrat vsaj tolk pametna, da sm prej vse pomembne zadeve spravla na usb. In še dobr, da mam enormen usb. Ker s tastarimi 256mb ne bi mela kej praskat :).
Da sploh ne omenjam tega, kako zelo je bilo oteženo delo na diplomi. Brez neta sm res cel debil. K da bi bla brez ene roke al pa kej. Sploh si ne predstavlam pisat diplome 20 let nazaj. Vse na peš. A big no-no.

Ja, prejšn tedn sm nabavla tisto karto v fitnesu, o kateri sem razlagala 10 dni nazaj. In sm bla že trikrat tm. Jupi for me! In ja, še zmer nism največji fen skupiskih vadb, čeprou morm priznat, da so teli les mills programi res kul. Učeri naprimer sm bla na bodyjamu in sem se tolk nazabavala, da adijo pamet. Sevede sem se tolk zabavala, da sm mal pozabila, da pa ne bi bla slaba ideja mal se pršparat, ker drgač se lahko zgodi, da kr izdihneš tm. In sm res skor izdihnla tm, ja. Posledično mi je blo vroče za umret še eno uro pol, hehe. In dons se cel dan sestavlam in mam spet musklfibr na najbolj nepričakovanih mestih. Še dobr, da sm ga navajena :) Ampak zabavn je blo pa res.

Dovolj.

Aja, pa natikejte kondome.

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu