petek, 5. december 2008

You can just stuff it. Up yours!

Že neki časa nism ničesar popluvala, pa bom zato dons. Ker so me spet razpičl. Včeri.
Namreč: v domžalski knjižnici sem si pred mesecem izposodila knjigo. Pa sm en dan zamujala z vrnitvijo. Pa sm jo učeri nesla nazaj, ker pretečene ne morš podaljšat. Sm si mislla, jo bom nesla nazaj, pa si jo spet sposodila. Dve muhi na en mah. A big no-no. Ker v naši ibrsupr knjižnici pa tega ne počnejo. Lahko pa mi izposodijo ta drug izvod knjige. Sm rekla, da to pa ne morjo, ker je ta drug izvod izposojen. Pa sm pol prašala v čem je problem, a je rezervirana, al kva. Ni rezervirana. Ampak knjige pač ne morš prnest nazaj in si je spet takoj izposodt. Sm mislla, da bom kr iz kože skočila tm. A ste knjižnca al niste? Sposojate knjige al jih pač mate, zato da jih mate, pa da se ve da obstajajo!?! V čem je to fora?!

Domžalska knjižnica je tolk fensi, da ma kr eno svojo sposojevalno politiko. Na FDVju osrednja družboslovna knjižnica, ki bi načeloma lahko bla mal bl zajebana knjižnica, kot ena navadna splošna ane, pa ti sposodjo takoj spet. Ja dddddd, če so pa knjižnica!

Sej ni da b' človk govoru kakšne bedarije mene razpičjo.

2 komentarja:

Unknown pravi ...

Eh, ja. Meni je čveraj knjižničarka v Jožetu Mazovcu na Fužinah rekla, da mi raje ne bi podaljšala knjige, ker sem jo enkrat že podaljšala. Po pravilih bi mi jo lahko, oziroma bi mi jo morala. Nisem vztrajala, ker jo imam zavrniti v torek, in jo bom do takrat verjetno prebrala, podaljšati sem jo mislila edino zato, ker nisem nameravala v knjižnico naslednji teden - res pa je, da jo imam čisto blizu. Včasih imam občutek, da si kar sproti zmišljujejo pravila.

Unknown pravi ...

Dve lepi napaki sta mi ratali zgoraj. O_o :disleksična

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu