četrtek, 18. december 2008

Hotness.

Ja, dons sm produktivna k sto mater. Najprej so me gadgeti čist zmedl, pol mi je pa še ta komad cel cajt po glavi hodu, da sm ga kr mogla smle prlimat. Sicer sm najbrž spet čist uzad, ampak za moje pojme je tole ibr najbl seksi komad. Po dolgem času neseksi komadov. Pa še na The Who me mal spominjajo, pa je še boljš.

Sex On Fire - Kings Of Leon

6 komentarjev:

Unknown pravi ...

Meni edinole to ni jasno, kaj ima izganjanje hudiča ali demonov ali karkoli že delajo v videospotu, povezave s seksom. Pesem je pa dobra. :)

vrana pravi ...

Ane? To sem se tut jst sprašvala :) Ibr bl logičn bi blo ta rumen filter uporabit za en pomankljivo oblečen par v zarošenem avtu - pa akcija! Hihi.

Anonimni pravi ...

jst se sam sprasujem, ce ti je komad sexy zaradi samega komada ali je bolj problem v tipu;))

Unknown pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Unknown pravi ...

Hmm, pri meni je bolj pesem, kot pa tip. Pa čeprav ima lepe oči.... in par drugih zadev. ;)

Wiki pravi, da so trije iz skupine sinovi pridigarja (ki mu je ime Leon :)), četrti pa je njegov nečak - verjetno je tukaj povezava z izganjanjem.

vrana pravi ...

Men je komad ibr seksi. Tip ni grd ane, ampak tud sex na dveh nogah ni :))

A de so od pridigarja? Ja, to je pa že bl smiselno. Pojejo o seksu, presneti grešniki, zato pa v videu demone izganjajo :))

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu