nedelja, 1. julij 2007

Težka je pijancem glava, in njih duša nevesela...

OMG, I'm never ever drinking again!

Nej začnem na začetku, ane. Bil je prijeten petkov večer (predvečer polne lune, may I add - to že po defaultu pomen, da dobr teče). Par nas se nas je zbral na običajni štartni točki (aka Ložar) in - sej človk ne more verjet, se clo skidal v Ljubljano, Cvetličarno bolj natančno, na zadnji predpoletni disko fivr. Po prej konzumiranih dveh bandidosih sem tam popila nedefinirano (med 3 in 5) število koktejlov z nazivom đusbag (no ja, juice bug). Sevede mi je ibr dogajal, fešta je ratvala zmer bolša, uglavnem, res se mi je zdel divji cajt, ampak de sm pa res kisla k limona sem sevede pogruntala šele na veceju. Jupi! In 10 minut po tem mojem navdahnjenem odkritju je blo treba jit domov. Ja brezveze!
No, prjatlovo vratolomno vožnjo v avtu domov sm kr kvalitetno prežvela, vožnja z liftom do fleta je bla že mal večji izziv, ampak je tut to šlo. Sm porajtala tut, da še slabš vidm k ponavad, pa mi je vseen ratal še ne msnju neki prebrat, premislt in odpisat. Postla je bla kr naenkrat ful deleč, pižama pa nerazvozljivo zvozlana. Moje bzzzzzzz krtačke sploh slišala nism, tok mi je piskal u ušesih. No, tut to sm nekok stelovadla. Ko sm se relativno spedenana ulegla v postlo, se mi je to zdel kr uredu dosežek, torej bi blo jutro lahko tut uredu, ane.
Ja valda, pa še kej. Mi je blo toooolk slabo k sm se zbudila, da mi ni blo nč jasn. Neki sm se svalkala, pa se pretvarjala, da je vse kul, pol sm pa obupala in se kr napotila v kopalnico v pričakovanju najhujšega. Sevede brez tega najhujšega ni šlo, in ko je bil the horrible ordeal končan, sm se počutila mnogo bolje. Kljub temu sem se uspešno svaljkala dalje tričetrt dneva in ignorirala dejstvo, da izpitni maraton še poteka.
Za zadnjo četrtino dneva sem se usedla v avto in v radiju nažulila Rehab, se peljala na predkraj zločina in sevede precej mazohistično poslušala pikre pripombe včerajšnje družbe :) Hehe, matr trpimo... :)

No, kljub popolnoma stran vrženemu dnevu dons, je vseen blo učer hudo luštn, ampak pila pa vseen ne bom več. Tolk.

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu