sreda, 25. julij 2007

Oljni lovilec - kaj je to?

Kot je kdo najbrž opazil na podlagi posta Zakaj enostavno če komplicirano gre, sem poleti v službi v domači pisarni. Gotov ste opazil tut to, da so oča na dopustu. In ker so oča na dopustu, trenutno yours truly pozira kot direktorica. Ampak ker oča ne pustijo sam pozirat, je treba tut delat. In kaj je bila ena od prvih nalog? "Zrihti dva oljna lovilca za hiške."

Najprej kaj so hiške? Hiške sta dva dvojčka, ki jih oča gradijo.
Kaj je oljni lovilec? Hmmm, good question.
Flk, na internet, ane. Pogruntam, da je to ena reč, k filtrira maščobe, ki odtekajo iz nekega gospodinjstva. Recimo. Okej.
To zdj vem. Kje nej ga pa staknem?! Se spomnem, da so oča omenjali neko regeneracijo. Spet flk na internet. Najdem Regeneracijo. To je tovarna kjer izdelujejo cel kup oljnih lovilcev in ostalih gadgetov za bit bl okolju prijazen. Fino. z Mojco naročiva dva komada. Ampak pazi njih - oni grejo na kolektivni dopust in tacajt zaprejo fabrko in trenutno majo samo enga na zalogi. Jah, pol dejte pa enga ane. Dajo.
Zdj je treba pa še enga nek stauhat. Kličemo dalje. Najdemo dva (!) v neki štacuni. Rečem, če mi enga rezervirajo. Reče tip na drugi strani, da to pa ne morjo, ker se je že nekdo kao najavu, da ju bo vzel. Ampak, da gre pr njih bl po - kdor prvi pride prvi melje - principu. Hehe. Nič lažjega. Bom js naložila v pižoja (ja unga k sm ga pretekli vikend preklela), aj problem? Pol sm pa pogruntala, da je to v bistvu betonska reč, pa mal pretežka za v pižoja, če že prevelika ni.

No, to je blo prejšn tedn. Pol so me pa oča mal zamotili s super pomembnimi stvari, ki mu jih je blo treba dostavt, pa je pozerka direktorica mal pozabila na te oljne lovilce (kako tudi ne bi?!).
In zato nismo prvi prišli in prvi mleli, ampak nas je nekdo prehitel in spred nosa splel oba (!) oljna lovilca. Torej sm animirala Mojco (hej - delitev dela, no) nej najde druzga pod hitno. Hja, mal je visoka sezona za kej gradit, pa nismo stavhal tut enga več. Pol so v Regeneraciji rekl (težkeface, res) da bojo pa mrbit še kšnga probal nardit predn zaprejo. Juhu, upanje ostaja!!

No, pa so dons povedal, da ga ne bojo. In tko ga bomo dobil šele po 6. avgustu, ko spet začnejo delat. To je pa, hmm, tri tedne kasnej, kot je blo mišljeno?

Se mi zdi, da bo pozerka direktorica kregana.

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu