torek, 10. julij 2007

Js bi šla na morje. Zdele. Takoj. Al pa vsaj čimprej. Recimo za vikend. Zato sem danes pobarala očita, kdaj bi pa on šou na morje. In glej ga zlomka, ravno ta vikend (oz. če se bo le dalo že v četrtek) se misli on spokat na dopust. Torej barka ta in še nekaj naslednjih vikendov odpade. Po teh parih vikendih bo pa itak sam še dež in sploh ne bo več fore hodt na morje. In še kokr js kej poznam mojga očita, se dejansko (fizično) itak ne bo skidou tja do... hmmm, grem stavt, da do pondeljka. Ampak se o tem ne bo odloču do nedelje zvečer. In bo potencialno čist dober vikend propadu. Se bo očitno treba kej druzga zmislt. Sam če je pa barka toooolk kuuuul :(
No ja, pa kaj bi to, ane.

Aja, še mal apdejta: Pink je bla zelo kul. Energična, poskočna, seksi, tut vokal ni bil švoh, čeprou se je revci mal poznal da ni lih več v najboljši formi, glede na to, da že kr neki časa fura turnejo in da je pred Ljubljano odpovedala dva koncerta, ker je bla baje bolna (al neki tazga). Tko da, ja, performans kot tak je bil fin, en velik minus gre pa prekratkemu programu - samo 1h in 15min. Halo?! Tok kratkega koncerta že doooolg nism dožvela. Ampak okej, je pa odpela vse hite, tko da - ajde - neka. Za predskupino so nam podtaknil neke precej mlade Nemce - Sorgente (al neki tazga), k so bli (na začetku meni hudo smešen, potem pa že kr simpatičen) miks bojbenda, akapela pevcev, regi neki, pa še play that funky music napol disko kidov in hudih rokerjev, hehe. Smešn, res.

Ja, še ena glasbena "poslastica" se mi je pripetila v soboto zvečer. Šla sm namreč uč vršt na gasilsko veselico v Študo, kjer je bla zvezda večera Špelca (ja, una k je prva izstopila iz atomikharmonik). Po vasi se govori, da je samo za to priložnost prletela direkt iz Los Angelesa. Jah - bi blo bolš če ne bi, je vse kar lahko komentiram. Grozno.

Pa dejmo rečt še kšno mal bl resno.
Med vsemi temi zgoraj opisanimi noro zabavnimi stvarmi se pa še bolj zabavam z opazovanjem določenega mladca, kako se trudi okrog določene gospodične in se sploh ne zaveda, kako zelo si zmanjšuje možnosti za kakršen koli (torej oseben ali kakšen drugačen) napredek samo zato, ker ni sposoben bit sam(ski). Mjčkn škoda, se mi zdi. Sevede se pa lahko tut motim, ane. Itak je pa moje mnenju tle čist nepomembno. Samo to je, da mi je pazovanje takih procesov in dogajanj res neskončno zanimivo. Najbrž zato, ker jih splooooh ne zastopm, oziroma so diametralno nasprotni temu kako js to počnem. Upam, da se pa mrbit kej novga naučim :) Pa mi bo kdaj kej zato lažje.

No, dost resnga.

Jst grem spat.

Ker jutr šiht. (Uf, to se šele resno sliš...)

PS: Pa še mal apdejta: plače sva z delovodjo uspešno zračunala. Bravo! :)

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu