ponedeljek, 27. oktober 2008

Prva buča letošnje sezone.

Lan sm nardila sam eno. Letos mam pa mal bl ambiciozne plane. Poleg tega grem v petek zmagat tekmovanje v rezljanju buč, pa morm mal trenirat :))

No, za tole morm priznat, da sm mal gulfala pa sm navdih poiskala na netu, ampak sej je vseen, izvedba je važna. Js mislm, da je kr uredu. Mam pa še tri na zalogi :)) In zdj k mi je ta tok uspela, se zna zgodit, da bom čist zbezljala, hehe.

Ja, slika je pa mal čudna. Res rabm nov fotoaparat :S

7 komentarjev:

inchy pravi ...

Heeej, ne gulfej, k zdej bom mogla pa še jst zaštartat, če ne, ne bom upravičla vlogo favoritinje....hja, čist nelojalna konkurenca :):)....
Se vidmo u petek...I'll be waiting...hehehehe.

Unknown pravi ...

Wow! Krasna buča! Zdaj je še mene resno zamikalo, da bi se lotila rezljanja. :)

vrana pravi ...

Kr podvizej se. Bučo, olfa nož, mal domišljije pa u napad :)

Unknown pravi ...

Kako je šlo?

vrana pravi ...

Šlo je tko, da me je do petka (po 4 umetelno izrezljanih bučah, I might add) že mal minil navdih :)) Plus to, da sm za 'tekmo' pršparala ta najbl trdo trdo bučo, kar sm jih mela :smotana. Tko da, buča ni bla lih nek doživljajski presežek, but it was extremely good fun vseen :))

Unknown pravi ...

Saj veš, kaj pravijo: važno je sodelovati, ne zmagati. ;)

vrana pravi ...

Itak :))

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu