torek, 21. oktober 2008

Radosti ameriške televizije.

In tokrat celo ne bom pluvala :)

Ampak na začetku...

...takle mamo. Precej zaspano tlele. Sicer tut nasploh. Tale pretekli teden nism nč posebej produktivnega naredila (razen mal diplome, ampak to se ne šteje več med posebne dosežke, ane). Z diplomskimi in službenimi jajci vas torej ne bom morila, hehe.

Vsake tolk si more človk mal odpočit in dat možgančke mal na pašo. In tako sem v premorih med delom (predvsem diplomskim) v zadnjih treh tednih pregledala vse možne nadaljevanke. Od Supernatural in podobnih, do Gossip girl do Weeds. Sicer mi obsedeno gledanje nadaljevank ni preveč domače, ampak morm priznat, da sm se 'Trave' pa prou navlekla, hehe. Tipična ameriška suburbia in vdova gospodinja, ki dila travo. Zakon. Tolk cinizma, super dialogov, politične kritike in splošnega pomanjkanja raznovrstnosti življenja v predmestjih, da dol padeš. Sicer vsebuje precej vulgarnega jezika in nazornih vsebin, ampak brez tega prouzaprou res ne bi blo efekta. Drgač sem nagnjena k podcenjevanju ameriške produkcije in general, ampak tole je pa kul. Definitivno priporočam.

Zdj k je pa nadaljevank zmanjkal, bom pa med odmori laufat hodila. Right.

1 komentar:

Unknown pravi ...

Weeds imam že nekaj časa na seznamu, pa ne pridem do časa in prostora na disku, da bi kaj naredila na tem. Zgleda, da treba najti oboje. :)

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu