nedelja, 7. december 2008

Do you think He is trying to tell me something?

Namreč. Točno tist petek, ko sem pluvala čez knjižnice, sem se zvečer odpravila na bodyjam, ker lih nism mela kej druzga za počet. Pa še luštn je tm. No, v tisti eni ful zabavni uri je men ratal svetovno dobr spotaknt se. In to ne kamor koli. Js sm se spotaknila sama vase. Da ti to uspe, je potrebno kr nekej talenta, ki ga js očitno mam. No, sm se spotaknila sama vase in užgala direkt na kolena, k še nkol. Da sm čist natančna - ful na desnega in malo manj na levega. Je kr bolel, ampak men se je vse skp zdel toooooolk smešn, da sm bolečino kr odsmejala :)).
Uredu. U soboto zjutri pregledam škodo. Na desnem kolenu kr ornk odrgnina in fina modrica, na levmu čist mejhna modrica. Boli k svina, ampak s koleni je vse uredu, poškodba je hvalabogu le površinska.
U soboto zvečer pičim v Ortobar (več o tem najbrž jutri). Po sila prijetnem večeru brez alkohola (poudarek je na brez alkohola (tist jeger 5 ur pred odhodom res ne šteje, ane)) se js odpravim proti avtomobilu, da se odpeljem domov. Ko stopim že skoraj do vrat avtomobila, se ibr zapleteno zapletem v neko jebeno nevidno žico na tleh (sj sm jo šla pol pogledat, čist tko, da se mi ne bi drugič v dveh dneh zgodil, da se spotaknem sama vase - je bla definitivno tm, prasica) in valda - spet usekam direkt na kolena (ibr na levga, mal mn na desnga, tko da sta zdj oba marogasta). Sam da tokrat ne na bounce-off parket, ampak na ibr grob makadam/blat. Spotoma sm v divji želji, da bi se ujela ane, uspela konkretno zvit še kazalec na levi roki. Dejstvo, da sm levičarka, naredi vse skupaj še bolj zabavno.

Soooooo, I really think He's trying to tell me something. I just wish I knew what it was.

6 komentarjev:

Unknown pravi ...

Ouch!

vrana pravi ...

Mjčkn, ja. :(

Unknown pravi ...

*popiha kolena* Saj bo, edino vse barve mavrice boš dala čez. ;)

vrana pravi ...

Ja, dons je iz indigo prešlo v temno škrlatno :))

inchy pravi ...

Naj te citiram.... 'v neko jebeno nevidno žico na tleh'.... a s ti glih čist sigurna, da te ni tepu un jegr iz pred petih ur :):):)???? Hahahaha...sej si te kr predstavlam...matr sm žleht..upam, da ne bom jst jutr poročala o 'brci same sebe u rit' - aja btw - have u tried it :D:D:D:D???? Pravjo, da poleg spotikanja same vase, zna bit tud to zlo zabavna reč :):)...Ok sej bom nehala!! Poklič...kava pa to!!

vrana pravi ...

Pošluš, ne ti mene zajebavat. Una jebena žica je sam zgledala nevidna. Je bla tm. Preverjeno. In ja, znam se brcnt u rit. That shit is for beginners.

:)))))))))))))

Prid na kavo. Sj maš avto :P

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu