torek, 31. julij 2007

Trotlzihr proklik? I think not.

Dons sm se spet neskončno naza(je)bavala v pisarni.

Kakšne neskončne skrivnosti skriva poslovanje s proklikom, sej človk skor ne more verjet. Ker je dons zadnji dan v mesecu, mi je bilo zaupano plačilo ddv-ja. Spet sem si optimistično misllila - nič lažjega! Sej to sem že počela, pa proklik je res precej trotlzihr zadeva. Ja valda, pa še kej.
Lih tko je blo, k da bi proklik vidla prvič v lajfu. Najprej je blo treba mal dnarja z dooja spravt na sp. Napišem nalog. Pošljem. Ga zavrne - ne obstaja namen. Kva zaboga to pomen?! Kličem na pomoč uporabnikom. Povejo, da sem napisala narobno vrsto opravila, al neki tazga. Okej, popravm. Končno gre skos. Uredu. Nardim še nalog za ddv, pošljem - hvalabogu gre. Okej to je. Še doo. Napišem nalog, pošljem. Zavrne - napačna kombinacija računa in sklica. Okej to zastopm za kva se gre. Odklenem, pogledam še enkrat. Vse isto kot prejšn mesec, torej bi mogl bit prou. Še enkrat pošljem. Spet zavrne. Uredu, torej sm očitno neki falila. Še enkrat pregledam. Men zgleda vse uredu. Pošljem. Zavrne. WTF?! Kje naj izvem, kaj je narobe? Pokličem računovodkinjo, če so se slučajn sklici kej spremenil od prejšnga mesca. Pove, da ne, ampak preglejva skupaj še enkrat. Mi pove vse tiste cifre, račun, uno drugo - vse je prou, prideva do sklica - aha najdeva mini napakico, za katero ona prav da ne bi smela vplivat na to a gre skos al ne. No, js popravm, pošljem, držim pesti, spet zavrne. Pa dobr, kvajzdjto?!?!? Kličem spet pomoč uporabnikom in razložim, da mi skos zavrača nalog za ddv. Tip na drugi strani se ful trud in na konc s skupnimi močmi ugotoviva, da je treba na sredino sklica nekam še en pomišljaj napisat. Napišem, pošljem. Aleluja - uspe!!

To je šele po principu zakaj enostavno če komplicirano gre.

Brezveze.

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu