petek, 21. november 2008

Pour me a drink and I'll tell you a lie. Drugi del.

Ja, tale moj blogec je zadnjih deset dni res sameval. Ponavad se mu to zgodi, kadar se meni ali nič ne dogaja, al pa se tolk dogaja, da komi sama sebe dohitevam. No, tokrat je blo to drugo.

Najprej sem namreč mogla teorijo o junakih in revcah preveriti na moški populaciji, da vidim a je to zakej al čist zanič. No, sem ugotovila, da strinjanje s teorijo narašča premosorazmerno s splošno inteligenco vprašanega moškega osebka. To pravzaprav ni presenetljivo. Dobila sem tudi odgovor na to, zakaj odnos ne more bit bolj enakopraven. Zato, ker mora bit vedno nekdo boljši. In ta boljši mora bit moški. Ddddddd. Kako sem lahko to falila? No ja, zdj ko zastopim to dinamiko, bom mal lažje spala :)

Doletelo me je tudi nenavadno, predvsem pa nepričakovano, razsvetljenje o tem, kaj teoretičnega moji diplomi še manjka, zato sem cel teden kot blazna prebirala cele kupe literature (spet), da bi se mi včeraj posvetilo, da je temeljno delo na katerem bi moralo vse skupaj temeljiti, pravi opus sedmih 12 centimetrov debelih knjig. Zato sem cel včerajšnji dan posvetila spletkarjenju, kako se bom temu opusu izognila. No, kljub temu ne mislm preveč zabušavat, ker sm si za nasledn tedn določila deadline za oddat teorijo mentorici. Spet.

V službi pridno upoštevajo moj študijski dopust in me pustijo pri miru. Razen trenutno, ko se ibr ukvarjam s tremi prospekti. Ki bi bili, btw, že fertik, če bi ostali člani tima sodelovali kot je treba. Če pa ne, pa pač ne. Huda.

Poleg tega vsega, sem ta teden morala opraviti toliko druženj, da so večerne ure, v katerih povanad kej sm gor naškrabljam, ostale namenjene primarni funkciji - spanju.
Še nadalje pa se poskušam kar čim več frtajčkat po svežem zraku, ker mam filing, da bom kr zgnila drgač. Ampak zdj sm najdla tle v tem Kebablandu končno en 'fitnes' kjer majo kej pametnega za ponudit, tko da se grem dons vpisat na bodyvive in bodyjam. Da vidm, če še zmer ne maram skupinskih vadb :) Ker, zima gre v deželo Kranjsko, js pa letos nism lih v taki top formi kot lan (predvsem mam pa razvajena pljuča, ker sm premal po mrazu skakala), zato trening po snegu letos ne pride v poštev. Ampak razlezena rit tudi ne pride v poštev. Tko.

Dost. Bom spet kej kmal.

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Sej bo.

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu