nedelja, 9. november 2008

Pour me a drink and I'll tell you a lie.

Ali: This week has been all about one thing, and one thing only: men.

Kaj se je zgodilo z moškimi? Trenutno ni možna nobena druga diagnoza kot to, da so enostavno nesposobni.

Allow me to elaborate on that for a bit.
Za vse nas, ki nas interesira nasprotni spol, se kaže ena hecna situacija. Vsi se zavedamo, da potencialno dobrih descev ni ravno na pretek, ane. Pa tudi med temi potencialno dobrimi se najdejo pacienti, ki bolujejo za sindromom 'kvazi junak'. To je sindrom, ki je zelo trdoživ in redko kateri moški se ga losa. Kako tudi ne, saj nam je vsem praktično v zibko položen, ane. Vse tiste Pepelke, Sneguljčice in Trnjuljčice naredijo več škode kot koristi. Predvsem nam, ženskam. Ker se punčke že mejhne naučijo, da je najlaži bit revca, ki jo reši kvazi junak. No, večina njih. In ker se tut fantki naučijo, da je najlaži bit kvazi junak, ki ima svojo revco in je pol loh cel lajf kvazi junak, tut če je najbl nesposoben bedak na svetu, je še zmer kvazi junak, ker ma svojo revco, v očeh katere je pač junak. Ker je ona revca. Če vse dobro premislimo, s tem sindromom pravzaprav ni nič narobe, zaradi njega se ljudje zaljubljajo, poročajo in imajo otroke, skratka svet se lepo vrti naprej. Razen če nis revca, ane.
Cela zadeva bi bla precej enostavna, če bi bli fantje navajeni bit revce. In če bi punce hotle bit kvazi junaki. No, js bi bla z lahkoto nekvazi junak, ampak nočm revce. Hočm nekvazi junaka, ampak ne tazga, k hoče revco. Zajeban, a ni?

Zdaj pa se ozrimo na povprečno ne-revco. Trdno na svoji poti, precej ve kaj hoče in kako bo to dobila, ter bo za to tut kej nardila. Al pa vse to že ma. Tut ni grda. Je pa samska. Na začudenje vseh okoli nje, razen kvazi junakov, ki so prepričani, da descev itak sploh ne mara. What is wrong with this picture?
I'll tell you what's wrong. Revc je zmeri manj. Emancipacija je pač nardila svoje. Moški pa še zmer ne znajo bit taki junaki, ki nočjo revc. In še zmer misljo, da loh pridejo in rečejo 'Lepa si.', ti jim boš pa padla v objem, ker si tako srečna, ker je končno en cepec porajtu.

Torej. Ko ugledam všečnega potencialnega nekvazi junaka, torej tazga, ki ima potencial, da noče revce, ga zgrabim in držim, dokler ne bo dokončno dojel, da so revce res brezveze.
Sam ga ne upam. Ojej, revca v meni leze na plano...

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu