nedelja, 26. avgust 2007

Zakaj je že skor konc poletja?!


To me prou res ornk jezi.
Namreč zakaj: prijateljica prijateljice je bila v Grčiji. Iz Grčije je prijateljici prinesla "rimljanke". Sandale, za katere sem prepričana, da si jih nekje v globini duše vsak želi, samo da tega ne ve. No, js vem in zdj jih hočem. Dobila jih je v original vrečki. Na tej original vrečki je seveda web naslov delavnice kjer jih delajo. In js -nebodilen - hop na net pogledat.
Lahko jih naročiš prek neta in ti jih pošljejo po pošti!

Zdj pa ne vem kaj nej. A nej jih naročim kr zdj (ampak bohve kdaj bojo pršle), al nej počakam do naslednga poletja, da se mi bo zares splačal. Ampak glede na to, da js še nism bla zares na morju, skor ne bi blo švoh met novih sandal za takrat ko bom šla, ane. Sicer so pa čist ledraste, na roko narjene, kar pomen, da bojo 20let držale, če js kej vem. Torej je čist vseen, kdaj jih naročim, mela jih bom neskončno dolg :))

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu