ponedeljek, 27. avgust 2007

Now that's just stupid.

Ali z drugimi besedami: Let me tell you 'bout the weekend I just had.

U petek sm pisala izpit (ja to že vsi vemo, sej vem). In sm bla popoldne povožena. U soboto sm zjutri ustala, popila kofe, šla u štacuno, potem odprla zapiske in 3 ure pospešeno študirala. Potem sem si skuhala kosilo (ker so se mati potepali). Po kosilu sem pogledala eno epizodo Run's house na VH1. Potem sem še 3,5 ur intenzivno študirala. Ko sm bla kvazi fertik za ta dan je bla ura že osem. Itak sem bla spet čist povožena, zato sem se zabarikaderala pred tv. Gledala 1,5 ure Gospodarja prstanov, potem prestavla na HTV2 in gledala Ocean's 11. Potem zakomirala do zjutri do 8.00. Ustala, popila kofe, z mati šla na fin sprehod, ne tolk intenzivno študirala 2 urce. Pojedla kosilo, mjčkn počivala, potem spet 4 ure ibr ponavljala snov. Zdj sm spet čist povožena, zato se bom najbrž spet mal posvetila televiziji in upam ujela še kšno epizodo Run's housea (bytheway, Run je the coolest fotr na svetu). Potem bom jutr zjutri vse skupi spet ponovila in ob 17.oo šla pisat ta drug izpit. Juhu.

In zakaj vegetiram za knjigam in živim rutino? Heh, bohve, da mi ne bi blo treba. Za ta frikin' izpit mam en ceu frikin' let cajta. WTF?! Prou treba mi je zdele učit se, namest da bi bla na morju, ane? Da sploh ne omenjam dejstva, da bom za ta izpit dala 37 eurov. Sama seb kradem cajt, pa še dnar. WTF is wrong with me?!
Pridna sm, al pa neumna. Neki od tega. Upam, da prvo.

ps: Zdej, ko sem se vse naučila, bom pa še po moji stari navadi dala vse zapiske pod poušter, ker človk nikol ne ve - mogoče se mi pa tko k Castanedi čez noč vse prelije v glavo. Ne bi blo slabo. Spoken like a true nerd.

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu