torek, 28. avgust 2007

Ideje, ideje...

Včer mi je v glavo šinila izvrstna ideja: zakaj ne bi jst v šolskem letu 2007/08 vzporedno vpisala gradbeništva (visokošolsko, ne univerzitetno, da se razumemo)? Zakaj pa res ne?

Js - nebodilen - dons flk na faks u referat prašat, če se to da. Itak, da se da, če maš povprečje zadnjega letnika minimum 8 - kar indicira, da si kao sposoben. O, ježeš. Po pravilu zarečenga kruha se največ poje, sem prou na trdo pogoltnila (vedno so me bla polna usta tega, da boli me za ocene, sej povprečja itak ne bom nikol rabila, pa vse te stvari). Namreč, zaenkrat je moje povprečje zadnjega letnika bornih 7,2. Kar pomeni, da bi mogla vsaj dva izpita popravljat in to enga vsaj do 9ke, enga pa do 10ke, tiste, ki so mi pa še ostal, pa nardit z minimum 8. Ja, valda!

Mislm, da bo projekt študija gradbeništva mogu počakat do naslednje jeseni, ko bom že diplomirani komunikolog in povprečje zadnjega letnika ne bo več brigalo nikogar.

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu