torek, 14. avgust 2007

Evo mene.

Spet doma, po dveh in pol dnevih na morju. Blo je kar produktivno -> trije novi zelo kul ljudje, relativno uredu vreme, eno pivo, tri deci martinija, svetovno dobri zajtrki in kavice, zelo užitna pica, miljon komarjih pikov, relativno prazna plaža, zgloncana kopalnica, priden pižo, predvsem pa veliiiikoooo luštnega časa.

Oča so bili zadovoljni z mojim "vodenjem" pisarne oz. firme in zaenkrat še nič ne kaže, da sem kej ibr zajebala. HUH - kamen odvaljen od srca.

Vsled temu, da sem zdj pa res odrešena "domačega" dela, sem se že pridno posvetila mojemu primarnemu delu - študiju. In sem se že spravla za knjige. Mednarodni odnosi: here I come!

Danes sem tudi sprintala papirje s spletnega referata moje ljube
FDV in podpisala vpisni list (moram priznat, da sem si nekaj trenutkov zadovoljno ogledovala vrstico z naslovom letnik študija: absolvent - si nism mogla pomagat; je pa le ene sorte dosežek, no) zdj ga moram samo še na pošto oddat, da se dejansko vpišem, ane.

To je pa bol al mn vse, kar je relativno pomembnega.


Sicer čakam še en mejl, pa se mi zdi, da ga ne bom dočakala, pa zato že počas nehujem s čakanjem.


2 komentarja:

Unknown pravi ...

hja se pridruzujem temu lepemu obcutku biti absolvent :) sicer na sosednji fakulteti z veliko kupolo, ampak vseeno :) edina kriza je to, k me se toooook izpitov caka za ta let... LP

vrana pravi ...

gabriela, neskončno sem se razveselila tvojega komentarja - zdj vem, da vsaj kdo bere tale moj bogi blogec :)

aplavdiram pa sevede tut statusu absolventa :))

LP

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu