četrtek, 6. januar 2011

I wasn't doing any work that day, just catching up on my foot-dangling.

Khm.
Silvestrski večer se je po fletnem spletu naključij razvil v povsem nepričakovano precej podivjano fešto. Čeprou bi težko ocenila, al sm sam js to tko vidla oz. jst in 'my partner in crime', al kr vsi. Namreč samo midve, torej jst in 'my partner in crime' sva bili deležni dodatnega extra bogatega glažka šampanjca, za katerga je bilo kasneje natančno ugotovljeno, da je glavni krivec najinega še posebi veselga silvestra... Nasledn dan sm na en uč clo mal mačka uzrla. Hehe. Uglavnem, super je blo :)

Tale teden je zaenkrat službeno precej nestresen, kar je totalno dbest in neprecenljivo. Včasih je kr kul, da je zuni še zmer debel minus in da se pač ne da delat :) Delovni dnevi so zato precej kratki, js pa temu primerno tok bl lena. Bolš je bit len kot pa zmatran, ane :)

Sm pa ta teden ugotovila, da sm računalniško spet čist uzadi. Kljub temu, da mam že 14 dni čist nov HPjev laptopić, sva z mojim skor 6 let starim Ajbiemovim še zmer bestfrenda. Namreč, windows7 so mi kr neki in u bistvu mi prou fino najedajo. Plus, pozabila sm geslo od lastnega wirelessa. Mislm, WTF?! In nasploh sumim, da me ta nov komp noče ubogat. Ker načeloma bi mogu net delat, če kabel vanga vtakneš, ane. No, vsaj na ta pridnmu Ajbiemu dela, ane. No, tle ne dela. Kr neki. In itak, da je komp brez neta čist neuporaben...

In other news, učer sm pogledala film 300. Stupid do konca, ampak desci so pa dobri. Priporočam, hehe.
In WTF je s temi ptiči? In ribami?
In učeri sm na dnevniku pri prispevku o gripi uzrla eno našo, slovensko zdravnico, ki se dejansko piše Kevorkijan. Sm mislila, da bom s stola padla :)) Na fejsu je pa fora totalno pogorela. Noben ni zašteku. WTF? Sm jo pol rajš kr izbrisala. Major fail... No, sej nč ne rečem, res ni lepo iz ljudi se norca delat sam zarad priimka, sam come on!, ta je res dobra, hihihi.
Še bi šla u kino. Gledat filme za odrasle. Hehe, that came out wrong... mislm, ne bi več risank. Odkar sm sestrci kupila Jokerja, namreč samo še to gledam.
In jaaaaaaaaa, jutr je že petek!
In v Kebablandu mamo u Mečkatorju najbl seksi mesarje ever.

2 komentarja:

Sakir pravi ...

Računalniki majo zmer eno svojo umetno inteligenco. ;)

Lepo, da se je silvester razvil v neki dobrga, men ga je uspel prespat. :D

vrana pravi ...

Hehe, umetna inteligenca se pa nikakor ne more kosat s človeško neumnostjo, al kako že gre ta izrek? :D

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu