petek, 21. januar 2011

...and to think that I'm only using one-tenth of my brain!

In other news nr.1: sm bla u sredo na drugi vaji malega bobna, ki je u bistvu res kul zadeva in komi čakam, da me bojo roke tok ubogale in bojo tok pridne, da se bom smela pridružit skupini (sicer se ne zavajam in vem, da bo do takrat minilo še par mesecev). Potem pa itak ne bo več dolg, pa bomo tko rasturale, k teli strici:



Kaj, sanjat je treba. :))
If you limit your choices only to what seems possible or reasonable, you disconnect yourself from what you truly want, and all that is left is compromise. -Robert Fritz

In other news nr.2: Rabm kravato. In dober klobuk. Tak klobuk pod katerim ne bom zgledala plešasta. Klobuki to ljudem s kratkimi lasmi namreč radi nardijo. Rabm tut ene hude štikle. Potencialno samo za imet v omari. Ampak ženska to mora met. Magar sam v omari. Ker nkol ne veš, kdaj jih boš nujno rabila. Tko kot mam platforma/porno škornje iz New Yorka. V omari. :) Čakajo na nujno priložnost. In tanjša meča.

In other news nr.3: Če se komu zdi, da ful afne guncam v službi, naj mu zagotovim, da se samo na pol moti. Temu je tako le zadnja dva dni, ker sem neverjetno hitro naredila par stvari, za katere sem rezervirala ful več časa. Zdj se pa psihično pripravljam na obračun s fascikli 2010. Pa sej ne jamram, glede na to v kakšni banani je vse skupi, nam zaenkrat še ni zagorelo pod ritjo. 

In other news nr. 4: OMG, Fetalij is back! Vedno mi je bil pri srcu.

2 komentarja:

Sakir pravi ...

Klobuk je kul, je pomemben del garderobe, pa četud visi samo v omari. :)

Že druga, k je opozorila dons na fetalija. ;)

vrana pravi ...

Fetalij je kul :)

Klobuka pa še ni. Mislm, da bom za začetek enga zaplenila fotru :), kravato tut :))

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu