četrtek, 20. januar 2011

The big foreign car drove itself, but I held the wheel for the sake of appearances.

Moja prva mobilna objava. Divje.
Še bolj divje kot to, da tako redko prižgem domač računalnik, da vedno sprot pozabm, da sm za ozadje zadnč naštimala Gerarda. Oh, such a lovely surprise! Every time!
Tale teden in pol mi je minil bl v stilu 'go with the flow'. Sm mela sicer ful stvari v planu, ampak mi jih je polovico odnesla služba, še četrtino pa familija. In pol še preostalo četrtino nardit sploh ni blo več tok zabavn. In ker je blo tko tut večino decembra, sm pa zdj kr naenkrat ugotovila, da je to čist mem.
Fora je v tem, da sem v zadnjih dveh tednih (pa še v decembru pred tem) pospešeno zgnila. Ne, tokrat se nisem prehladila, ampak sem zgnila malo drugače. Globlje. (Globje? Ne vem.) Sumim, da sem se polenila v dno moje duše. Kr smej se, ampak to u bistvu sploh ni tko nedolžna reč. Ker to ne pomen, da si le len, ampak da si se tut mal zapustu. In da te to niti ne gane preveč. Kako vem, da je to to? Med drugimi indikatorji, ki so na voljo, so ultimativne kr kavbojke. Spet mi mal premejhne namreč. Ampak sm šele ta teden zares porajtala. Prej se mi ni dal. WTF?!
Ampak zdj sem se v pondelk prebudila iz te neproduktivne kome. Mal sm začela premišljevat, kaj vse bi js letos rada nardila, kaj bi se rada naučila, kam vse bi (ne samo bi, ampak bom) šla  in kako bi (ne samo bi, ampak bom) takrat zgledala in sem se kar naenkrat nadvse modro zavedla, da vse to ne bo ratal, če ne bo ta pravga attituda. In sm se brcnla u rit in odkatapultirala do fitnesa (a je u Kamniku res sam en resen fitnes?!), čeprou sm zadnč čist po nesreč odkrila tut trim stezo v Podgorju, ampak v tem stanju gnilosti nism za ke, ker si loh kj zlomim, čist zihr pa zvijem, ker sm daleč od šumberškega vojaka, ki vas je zabaval dve leti nazaj ;) Sm si tut zadala cel kup drugih stvari za počet, ker več kot maš dela, bolj si produktiven. To sm potrdila že neštetokrat, pa bom še zdj. In tut kup fletnih stvari, ker zabava je obvezna :)
Zdj morm pa nazaj delat, pa še mujo mi bo zdj zdj crknu.

2 komentarja:

Sakir pravi ...

Kot je men znano, trim steza v Kamniku niti t od trim steze ni. ;)
V Ljubljani je msotec precej bolj porihtan za te zadeve.

Jest bom za dokončno predrmanje rabu mal več sonca, martinčkanje, pa to.

vrana pravi ...

Sonce! Ja.

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu