torek, 3. februar 2009

Zima, zima beeeeeeeeela...

...vrh gore sedeeeeeeeeela,
pa tako je beeeeeeeeeeeela,
da bo (dodaj sam) vzeeeeeeeeeeeela.

Po dobrem tedni dni se spet oglašam. Spet delno do pretežno gnila, kar pomen spet prehlajena. Učer sm se cel dan otepala, a glejgazlomka, ni mi uspelo, in dons sm se zbudila vsa na glavo. Ampak sm se odločila, da bom jutr že zdrava. Ker nimam cajt bit bolana. Spljoh.

Sicer pa je bil precej zanimiv teden in precej prežuran vikend. Petek itak Cvetličarna, sobota pa party v rovtah. Še dobr, da še ni šel sneg. No, je šel pa v nedeljo, ko sem se js prou po jajcih vozila domov iz Ljubljane tam okol pol devetih zvečer. Cela fešta. Še dobr, da se mojmu avtu 4x pogon pržiga sam od sebe. Je bil zeeelooooo uporaben, ja.

Sicer smo kle u Kebablandu kr kvalitetno zasneženi. Js pa uživam, ker mi ni treba nkamr jt. In še bl uživam, ker je na svetu kr mal bl tiho, kadar je fajn zasnežen.

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu