sreda, 25. februar 2009

Medley.

No, za začetek - tista težavica z debilnim sosedom počas postaja resen problem. Kako tudi ne, ko pa so ta teden počitnice in očitno mulc nima druzga dela, kot da nabija. Učer sm šla na resen projekt od vrat do vrat poslušat kdo zaboga bi to bil, pa ne morš verjet, da se čez vrata nč tooolk ne sliš, da bi loh človk za zihr reku 'aha, tle je!' po bloku pa odmeva, da je joj. Da bi pa zvonila povsod, mi pa tut ne diši lih. Pa js ne zastopm, a res sam mene mot, al kaj?! Mislm, da je čas za novo obvestilce na oglasno desko in grožnje z institucijami, ki ne obstajajo. Al pa kej.

No, za nadaljevanje - sm uspela pogledat cele oskarje in morm rečt, da sploh ni blo švoh. Ideja, da oskarje igralcem podeljuje venček petih bivših dobitnikov je bla super. Čeprou tolk hvalt eden druzga je mjčk tumač. Hugh Jackman je bil prou dobr voditelj, kot v zlatih letih Billyja Cristala. Plus model res zna pet. Hudo! U nedeljo ponoč se mi je že uvodna točka zdela cel mjuzikl, ampak ta prav mjuzikl je šele sledil. Itak, če Baz Luhrmann neki skp sprav, potem ne more bit prou švoh. Ampak zmagovalen je bil pa Ben Stiller, ki se je ibr delal norca iz Joaquina Phoenixa (ki je btw mal zabluzil, kao nehu bit igralc, ker hoče bit reper, pa se še ne ve a to on resno misl, a sam vse naokol mal nateguje), žveču čigumi k ena krava in podobno. Priceless!
O modnih dosežkih in podobnem ne bom razpredala, men so tete lepe, strici pa še lepši (z izjemo Mickeyja Rourka). Detajle loh preberete pr Ireni.

In za zaključek - maškarca sm bla, u soboto bl na ornk, učeri sam tok da je blo mal. K je biu lih pust, ane. Krofe sm jedla letos kot za stavo, madona so mi dišal. Še dobr, da je dons post :))

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu