ponedeljek, 16. februar 2009

Spet je minil en tak teden, ko je tale blogec malo osamljen.

To je zato, ker js nisem. No, vsaj takrat nisem, kadar ne bulim v knjige in ne izumljam diplome. Ampak je že tako, da je pisanje samotarsko početje. Zato gre najbrž tako počasi. Ker človk mora mal v družbo, ane.

Sicer pa teden ni bil nič posebnega. Praznovanje je prijetno minilo, in kot vsako leto sem spet ugotovila, da je popolnoma brezveze, da rojstni dan traja samo en dan. Sploh če je ta en dan pondelk.


Je bil pa zato petek spet fleten. Patty je zakon. Tadi, tole te peljem gledat. Kmal.
Tolk žmohtnga besedila in čistih resnic, v bistvu pa žalostnih zgodb na kupu, vse zapakiran v čudovit celofan izvrstne glasbe in groteskne izvedbe... To človk redko sreča. Priporočam. Čeprou za ogrevanje predlagam ogled kakšnega Almodovarjevega filma. Ker... zna bit mal bolan :)

Baje, da bom letos po doooolgem času spet maškara.
Za enga me skrbi, da se je mal zgubu.
Za eno si želim, da bi se.
Spet bo sneg.

Ah, življenje kot v porno filmu, uaaauaaaa aaaa.

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu