petek, 6. februar 2009

I spy with my little eye...

...cel kup enih bedarij.

Najprej na tvju vidm reklamo za neko aplikacijo za mobilne telefone, kjer vpišeš telefonsko številko kogarkoli, in potem na zemljevidu vidš, kje se mobi (plus lastnik le-tega) nahaja. Mjčkn mi je dvignl pritisk vse skupi, ker pač nobenga ne briga, kje js sm, če mu tega sama ne blagovolim povedat, ane. No, pa je Had razložu, da zadeva baje ne dela. Še dobr.

Pol sm skor bruhala ob ogledu 10 minut Sveta na kanalu A (sicer tega principielno ne gledam). Potrčev "DramaQueen" Marko je namreč s tonom, s katerim bi se spodobl napovedat samo kolaps dvojčkov v NY tistega nesrečnega 11. septembra, poročal, kako so zarad snega Brnik moral zapret in odpovedat kar vse (ježeš VSE!!) lete. Sm že mislla, da jim bo kr 'presneti nesposobneži' reku. No, pa se je zadržal. Aja, in teh VSEH letov je blo celih 7 (al pa 9, dva gor al pa dol). Big deal. Itak ne bi mel kje pristat, tut če bi vzletel. Sploh se je pa Brniku to zgodil prvič po 20 letih. Mislm, ne vem, a te ljudje, k delajo Svet, a oni dejansko res misljo, da delajo neki dobrga za slovenski medijski prostor? Da delajo neke relevantne novinarske prispevke? Ker jih ne. Sploh. Loh kr nehajo. Ker tole sploh ni več smešn. Je bl za prepovedat skor.

Pol slišm nekje, da je pa Istrabenz čist v p... Mislm, call me stupid, ampak js ne zastopm, kako lahko zajebeš firmo, k prodaja nafto in bencin?! Sj vem, da majo en kup stranskih investicij, ampak kljub temu morš bit prvoklasen bedak, da zajebeš firmo, k prodaja nafto. In sploh morš bit pa kreten, da ti ob tem ni nerodn.

Potem se spotaknem ob filmček, na katerem Langa jebe mater vsem po spisku, ker so spet oplel na Emi. Need I say more?

In potem famozno pismo veteranov JLA. Sj človk ne ve, a bi se joku al smeju.

Res bedastoč polnih par dni.

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

hahahahaha....SE POPOLNOMA STRINJAM....sam....hahaha....sam ti to tko lahk napises....pa se si lahk predstavim kako to zgleda k pises....hahahhah....kolk sm se nasmejala zdaj:)))

Anonimni pravi ...

BWAHAHAHAHAHAHA!!!!
Sm padla s stola od smeha in se še nism pobrala...

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu