ponedeljek, 23. februar 2009

Oscar night!

Js sm velik fen filma. Na splošno. In tako sem v starih časih, torej v osnovni in srednji šoli, pa na prvi polovici faksa, vedno gledala oskarje, pa tut če so bli sred noči. No, sej so zmer bli sred noči. No, zadnje 3, al pa 4 leta pa ponavad mal pozabm. Priznejmo, filmi pač v večini niso več to kar so bli. No, letos sm se spomnla na podelitev, mal so me sicer na rtvju zajebal, ker niso prenašal, ampak nč hudga, itak majo ponavad na htvju boljše komentatorje. No, pa sm pržgala, pa sm uspela videt lih sam otvoritveno točko, mjuzikl stil pa to, pa lep Hugh Jackman pa to, no pol se pa ne spomnm več, čeprou sm bla na prmej zihr, da gledam. No, nism.

No, statistika je taka, da je Slumdog Millionaire bl k ne vse pobral, (čeprou men film ni lih za dol past najboljši, smo vidl bolše, tut v oskarjevski konkurenci če mene kdo praša). Pa dobila ga je Kate Winslet (to je uredu, čeprou bi ga js tut Merly Streep dala, ker je res zajeban met že 15 nominacij), pa Sean Penn (na žalost nism vidla Milka, pa ne morm komentirat), pa Penelope Cruz (mogoče ma Woody Allen podobrn učink k Almodovar? Hmm...), pa itak Heath Ledger (to smo pa res že vsi vedl).
Uglavnem, zadovoljivo. Morm najdt nekje eno ponovitev.

2 komentarja:

inchy pravi ...

No ko boš najdla kkšno ponovitev, prosim tud men povej, ker bom kr popizdila, namreč sm že prečesala vse počez in kr ne najdem freaking ponovitve!! Če jo pa misljo dt šele čez 1 teden, jih pa kr klic gleda, do takrt bom že pozabla :):).

vrana pravi ...

Ja na tvju najdt tole je kr projekt ja. Na torentih je. Loh ti pa prnesm :)

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu