četrtek, 2. december 2010

I don't suffer fools gladly... but I do gladly make fools suffer.

Že ene pet minut študiram, kako nej to diarejo, ki bo sledila, povem na čimbl kulturen način, ampak jebat ga, ne gre. Za mano je eden bolj kurčevih tednov do zdj. Za to so krivi trije nesposobni, neumni in nesramni kurci kreteni, ki so mi cel teden grenili življenje, ker se bedaki očitno ne zavedajo, da majo kej pametnejšga za delat, kot pa zajebavat ljudi. Z idioti se je pač nesmiselno prekarjat, ker te zvlečejo na svoj nivo, potem pa te premagajo z izkušnjami, al kako že gre tisti izrek.
Ampak a ni najbl bedn pri tem to, da me sploh tok vržejo iz tira? Js mislm, da ja. Ker redko komu to sploh rata. Ampak očitno majo neumni ljudje poseben dar za to. Ker enostavno mi ne gre u glavo, kako si res lahko tako zabit, da ne vidiš, kaj je pomembno, kaj je pa totalna potrata časa in energije. In kermu idiotu se da lastno energijo porabljat na brezveznostih in trivialnostih, medtem ko ima tristokrat pomembnejše naloge, od katerih je odvisna uspešnost marsikatere zelo pomembne stvari?! Neodgovornost take sorte mi je  popolnoma nerazumljiva. Ker kakšen bedak morš bit, da ne vidiš resnosti situacije in se veselo zajebavaš naprej?! In kok še bl debilno je, da je sistem tak, da takim kretenom ne morš obrnt hrbta, ampak se morš ukvarjat z njimi, ker ti sicer preti totalna štala. Ker ljudi je treba jebat. Sori, ampak ob takih kretenih se mi obrača želodec.

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu