petek, 17. december 2010

Petek se naleze pondelka, če je bil ta trinajsti.

O sebi rada mislim, da sem precej koordiniran človek. To mislim zato, ker zelo redko padem. Na Šumberku sem padla samo dvakrat, kadar grem drsat ne padem sploh, v vseh v zimskem času prehojenih svetovnih prestolnicah nisem padla sploh. Okej, un  incident s spotikanjem same vase in nevidno žico zanemarimo, ker se poleg teh dveh spektakularnih padcev spomnim samo še dveh. Enga izpred minimum desetih let, ko sem se med familjarnim jadralskim dopustom v marini na Silbi spotaknila ob premikajočo se (!) privezno vrv, in enga najbrž iz zime istega leta, ko sem na ledu pri bloku padla tko, kot bi bla v risanki. Sj vemo - najprej te fajn v luft odbije, da potem lahko bl ornk dol  butneš. Od tega mam še vedno brazgotini na levem prstancu.
Uglavnem, dons mi je po dolgem času spet uspel spektakularno usekat direkt 'u ribo'. Kje, rajš sploh ne povem. Vse kar bom dodala temu je to, da majo domžalski komunalci presneto srečo, da se nisem ubila ali si česa zlomila, in da je moja preljuba, veliko dolarjev vredna jakna/bunda ostala nepoškodovana. Ker sicer bi znorela. No, srečo mam tut js, ane.

In k smo že lih pr ribah, sm čist hepi, da je konc big brotherja. Ampak zdj se sprašujem kaj jim na popteveju ni jasn: a mislijo, da če majo 15. obletnico televizije, da mormo mi pol vsaj 15 let stare, vsaj 15-krat že predvajane filme gledat? Ja sej vem, se da ful uporabnejših stvari s cajtom počet, kot pa tv bult, ampak en večer, k mi nikamor ni treba jit, mi pa sede lepo čičat na kavču, pržgat tv in ne gledat minimum 15 let starga filma, ja? Epic fail, ane.
Nism šla na Bajago. Šmrc :(
In  fuuuuul bi šla gledat košarko.

Martina pride jutr!

5 komentarjev:

Erna pravi ...

Haaaaaaaaaaaahahahah, ej bejba, ne vem če bi jst na tvojem mestu čist trdila da sm kr vredu skoordiniran človk. ;)

Sakir pravi ...

Televizija poneumlja in ubija kreativnost. ;)

Sam se ji uspešno izogibam že več kot pol leta.

vrana pravi ...

@Erna: se mi zdi, da 0 zlomljenih kosti ni slaba statistika za človeka v mojih letih :))

@Sakir: what you just said. se strinjam popolnoma. sam abstiniram pa ne. ker potem bi umanjkala čist dobra reč, nad katero se da fajn jajcat ;)

Erna pravi ...

Hehe, Nežka, statistika zlomov je zelo všečna, ampak statistika padcev pa niti ne. :D
No ja, sam definitivno obstajajo še huuuujši štori (ubogi oni)
:)

Sakir pravi ...

Hehe. Jest nadomeščam pomanjkanje z direktno dozo v žilo z downloadom iz Amerike, tist kar sploh še gledam sevede. :)

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu