ponedeljek, 28. april 2008

Najblbolša.

Koncert Katie Melua je bil fantastičen. Punca s takim filingom nastopa, poje in igra, da komi verjameš. Med komadi pove zanimive stvari, da je vse še bolj čarobno. Z njo je na odru res popolno uigran tim 6 glasbenikov (po gubah in pomanjkanju frizur sodeč že bl veteranov), vsi multiinštrumentalisti. Vsi skupi pa zvenijo neverjetno.

vir fotke: Katie's official website

Zaigral so perfekten repertoar vsega, kar bi si poslušalc želel slišat. Sevede ni izostal hit 9 million bicycles, za kterga nism mogla verjet, da ga tko dobr in posnetku zvesto izvajajo. Njen vokal je v živo beyond this world in energija, ki nastaja na odru skor jedrska. Ura pa pol čistega užitka in zgled oz. učna ura, kakšn glasbenik mora bit, če hoče bit resen.
Zelo prijeten večer zelooo kvalitetne muzike.

Zadovoljna.

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu