sreda, 16. april 2008

Two down, godknowshowmany to go?

Zdj me pa že ornk jezijo.

Najprej Ljubljana oz. kr Kinoteka sama (al kdorkol že) zapre Kinodvor. Premal dnarja in gledalcev producira, al kako že res so utemeljil zadevo. Pa kaj pol! Zato pa obstaja občina pa država, da primakne neki dnarja, da lahko kulturne ustanove ponujajo kulturne vsebine, tut če jih hod gledat samo 20 tisoč gledalcev na leto. Ker umetniški kino pač mora bit. Mora. Ker kdo bo pa sicer vzgajal gledalce, da se da gledat tut kej druzga kot holivudsko sranje?!

No, in zdj preberem, da je neka ibr komisija (sevede druga po vrsti, ker prva je dala predobro oceno) pregledala program festivala Kino Otok in se odločila, da si festival ne zasluži finančne podpore slovenske države. Halo?! Pa kermu pacientu se je vse, kar je slovensko filmskega tako zamerilo, da se je odloču vse zjebat?!?!? No, sej, namigi so v zgornjem linku.

Če mi pa kej pritisk dvigne, mi ga pa dvigne onemogočanje kulturnih dogodkov (iz principa al pa zarad dnarja), medtem ko se fuzbalerjem vse k rit servira.

WTF?!

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu