sobota, 23. junij 2007

It's alive!

Včeraj sem končno uspela videt Dan D u živo. Hallelujah! Men je blo super. Uredu ozvočenje, izvajal so super, clo tolk super, da skor ni motil, da modeli live nimajo spremljevalnih vokalov (kar je mal mem, glede na to, da majo dobre aranžmaje). Cherry on top je bla pred njimi Neisha, ki je tut prej še nisem slišala live. In hej, tud ona sploh ni bla švoh.

Poleg včerajšnjih glasbenih poslastic, sem danes končno dočakala še special edition albuma Call me irresponsible Michaela Bubleja. Super miks priredb in izvirnikov, žameten glasek, mjčkn svinga in softič jazza. Fino. Jutr se nadejam pa še Back to black by Amy Winehouse, sej vem - s tem sem že čist uzad, ampak kaj jst morm, če pa stvari doooooooolg trajajo. Bo pa zato tolk bl sladko zdj, k končn dobim in preposlušam vse od začetka do konca. Can't wait :)

Poleg teh finih muzičkih izdelkov se pa ukvarjam še z enim. S kratko mojstrovino Barringtona Phelounga - temo iz Inšpektorja Morsea , ki se jo ponavad da slišat ob odjavni špici (definitivno proporočam), ki mi je toooolk všeč, da se jo moram naučit igrat na moj preljubi čelo. Pa sem prebluzila cel net, če bi kje najdla note maybe, pa jih nism (razen sevede tistih, za katere bi mogla iz mojih precej praznih žepov kej odštet), pa zato človeku ne preostane druzga, kot da najde nekoga, ki bi mu napisu note (no, ta varjanta se zdi zdj mjčkn far fetched oz. impossible) al pa da se sam pomatra, pa pogrunta. Torej jo zdj sama poskušam dešifrirat. Gre mi bolj počas, ker melodija ni lih enostavna al kako bi se temu rekl, js pa tut še nisem (hehe, ego trip spet) glih virtuoz na čelu, ampak sem vseen mislla, da bo težje. Še dobr de mam vsaj mal prakse v tem početju.

Ja, sej res - v vsem tem precej čudnem razpoloženju minulih dni (due to major fights between friends) sem pozabila povedat, da sem se dejansko uspela jit naslajat nad čudovitim naborom descev v Ocean's thirteen. Še zmeri so vsi seksi kot se spodob. Čeprou je pa treba priznat, da so se vsi kar konkretno postaral (sploh Pitt, pa saj to je katastrofa, da si bo čas drznu povozit tut to lepoto in sexappeal :( , Clooney je pa itak že od zmeri relativno middle-aged
looking), razen Pacina, ki je kar naenkrat ves mladosten in frišno polikan - sj nism vedla a bi se jokala al smejala. Absurdno, hehe, šmrc, šmrc.
Drgač pa film fajn, še vedno dobri triki in domišljije očitno cele kupe. In kar me je skor najbolj razveselilo: še vedno izvrsten izbor muske, v stilu tega na kar smo se navadl v prejšnjih dveh delih. Pohvalno :)

P.S: Med vsem tem veseljem in celimi kupi zabavnih stvari
pa še vedno tečem izpitni maraton, zdej sem pri predpredzadnjem (!) izpitu. Nej bo že konc :(

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu