četrtek, 21. junij 2007

Maraton, Santa Ambrosia, silent treatment,...

... dnevi od ponedeljka so pobegnil, kot da jih sploh ne bi blo. Bi rekla, da je to posledica izpitnega maratona, sredi katerega trenutno sem.

Poleg tega nebodigatreba maratona sem mogla pa včerej še poskrbet za družinske obveznosti. Oča so namreč praznovali 59ti rojstni dan in seveda je bila udeležba obvezna. Sej ne da se pritožujem, ampak se. Spet so mi dal preveč za pit (in to v obliki najhitreje v glavo butajoče varjante alkohola, sploh če je zunej 40 stopinj), namreč penino in to ne "navadno radgonsko srebrno penino" (za moje pojme je ena boljših) ampak sevede v jara gospoda stilu Santa Ambrosio. Sj nč ne rečm, dobra je fuuuul, močna pa tut. Še posebej je bla efektivna, ker sem mogla po na dušek spitem kozarcu 4 super vroče avtomobile prepeljat z enga parkerplaca na druzga. Fino, res. Potem sem rahlo opita (normalno, da sm pol spila še par kozarcev, če sm bla pa že ogreta) celo popoldne veselo poslušala noro zabavne pogovore parih šarmatnih gospodov poznih srednjih let. Fino, res. Ko sem končno nehala pit penino in se je alkoholni nivo malo umiril in ko sem končno uspela razložit, da bi pa jst zdj šla, ker sem zmatrana, mi je dejansko okol desetih zvečer uspel jit. Pa sem se (ker mi je ravno ostajalo časa) zapeljala še do prijatelja, super veščega mešanja kokteljov, v prijetno družbo, na enega . Še bolj fino, res.

V vsem tem veselem dogajanju, me je malo žulilo dejstvo tišine, katere sem trenutno deležna od najboljše prijateljice, pa ga ne razumem v polnem obsegu. Ampak se v svojem vedno bodi navdušena stilu nadejam, da mi tudi to čimprej postane jasno in lahko začnem popravljat nastalo škodo, ker zarad po možnosti nepotrebnih nesporazumov in ego tripov ne mislm nehat bit prjatlca. Ah no, this too shall pass oz. that which does not kill us makes us stronger.

Zvečer se nadejam super sprostitve v obliki ogleda super fejst descev v kinu (sevede, Ocean's thitreen, njami). Komi čakam.

No, zdj pa dost zajebancije, maraton se nadaljuje, torej grem ignorirat lastno zatečenost in opravilno nesposobnost (dddd, preveč alkota včerej) in probat v glavo zbasat čimveč znanja.

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu