torek, 2. oktober 2012

Nekaterim konzervam rok očitno nikol ne poteče. Vol.2.

Tko no, na pol sm mislila, da bom mogoče reality 'Gostilna išče šefa' mal pogledala, ker se mi je zdela zanimiva ideja, pa za biznis gre, pa se mi je zdel, da bi blo mrbit spremnih bedastoč mal manj.
No, ampak očitno ne bom gledala, ker je med komentatorji spet Angelca, nje pa ne prenesem. Ne morem je gledat, ne morem je poslušat. Mot me njen način, mot me vsebina, mot me cel paket, ki je Angelca. novga. In mal škoda, ker komentira tudi Savina, ki bi jo z veseljem poslušala, ampak... Angelca.

Dejstvo, da Angelco naštimajo za komentatorko v skoraj vsak reality šov, pa me skrbi. Ker komentatorjev ne izbirajo po ključu, kdo jim bo največ gledalcev odgnal, gre kvečjemu sklepati, da jo ljudje grozno radi gledajo. In to je zaskrbljujoče, a ni?






3 komentarji:

Anonimni pravi ...

Angelce še nisem niti vidu, niti slišu... :D
Če pa že, je bla pa tako obskurna, da se je sploh ne spomnem. Ampak še zdej ne vem kdo je ta baba. :D

vrana pravi ...

Blagor teb! :D

pity party for less popular pravi ...

No, me veseli, da vsaj še en človek poleg mene nima rad Angelce. I mean what's up with people??:D
Peet

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu