torek, 29. september 2009

Angelca disturbs me.

Ker Angelca je povsod. Sej vemo kera, ane? Likovič. Na vsakih drugih Trenjih je bla. Od BigBrotherja do šole, do verouka in ne vem česa še - vse teme je tut ona komentirala. Na Trenjih, sevede. Okej, sej ma kej za povedat, čeprav je način na kterga stvari pove totalno nemogoč. Ponavad se tut ne strinjam z njo. Posebi mi je šlo pa na jetra to, da mi ni blo jasn, kdo je kr naenkrat določu, da je pa ta teta tolk pametna in tolk vsevedna, da pa loh zdj skos neki po televiziji lapa.
In učer mati pržge Kmetijo in kdo tm z gledalci deli svoja mnenja? Ja čudn, da Angelca. Edina smola je bla, da nism mela časa slišat, kaj je povedala. Sm pa dobr vidla, kako je gledala gospodično porno divo.
Čakte mal, sej niste resni. Al pa ona ni.
Seriously, Angelca disturbs me.

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu