petek, 11. september 2009

Fate stage-managed the whole thing.

Madona, dobrih 14 dni smo na šopku obtičal. Očitno je res vtis naredu, hehe.
Js ne morm nč za to, če mam miljon misli, pa nč časa za pisat. Pol pa misli zgubijo ostrino, js pa pozabm kva sm prouzaprou že hotla.

V nedeljo sem vijugala med miljonom kolesarjev in motoristov na poti na Jezersko. Kolesarje bi itak kr prepovedala tm. Ampak okej kolesarji. Rečmo, da štekam. S kolesom si zelen. Pa nekam prideš na lasten pogon. Okej. Motoristi so pa že mal druga pesem. Pa ne vsi. Beseda gre sevede o ta hitrih. Ta cestnih al whatever že so. Na Jezersk je cesta precej ovinkasta, na delih tut ozka. Temu primerno se je večina motoristov vozila kr pridno in z zmerno hitrostjo. Ampak zmer se pa najdeta vsaj dva pacienta, k pičita k snete skirce. Na Jezersk, da ne pozabmo. Na drugih cestah je razmerje lih obratno. Dva se peljeta normalno, ostali so pa podivjani. 8 let mam izpit, na cesti sm povprečno število kilometrov na leto, normalne oz. pridne motoriste bi pa lahko preštela na prste ene roke.
In zdj nej mi en razloži. V čem je fora divjat po cestah trikrat hitrej od omejitev? In če mi bo sam še eden reku, da je na motorju svoboda, k jo ne morem razumet, ga bom trikrat okol kepe. In unga, k bo reku, da uživa v vožnji in naravi in evem čem še, tut. Točn razumem adrenalin in užitek hitrosti in močne mašine pod ritjo, se še prerada in prehitr z močnimi antomobili vozm. Kdor misl, da se svobodnga počut pr 200 na uro nej se izvoli svobodnga počutit na stezo. Un, k pa kao uživa v naravi pa vožnji nej si pa čoperja kup. Da bo res loh uživu.
In kje se skriva moj point, se sprašujete? V tem, da so tisti, k se s cestnimi motorji dejansko po cestah vozjo navadni ego-manijaki. Sori, ampak če ti je hitrost na motorju svoboda, pol si navadn idiot. Če pa sploh ne znaš razložit zakaj ti je motor tolk kul, pol pa loh to sam eno pomen. V unmu farbastmu ledru si pač car, motor itak kr utripa 'car', če si pa še upaš hitr pelat, si pa še večji car. Ampak nisi. Ker ko se razsuješ, si idiot.
Motor ni nič drugega kot najbl debilen način za bit kul. Oziroma še to ne.

1 komentar:

inchy pravi ...

Ej, se čist strinjam, prov ne bi se mogla bolj strinjat!! Men tud včas tok živc potegnejo, da je sploh čist škoda besed!!!!

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu