ponedeljek, 29. oktober 2012

A tall man dressed in the sort of over-elaborate cowboy outfit you would only see on the stage or in a technicolor musical film.

Ful mi grejo na živce ljudje, ki stojijo na tekočih stopnicah. Še bolj pa tisti, ki praznih rok stojijo na tekočih trakovih. Če nimaš pred sabo polnega vozička, ki ti onemogoča premikanje, potem hodi! Tekoči trak ni zato, da ti ni treba hodt, ampak zato, da nekam hitrej prideš. In če si tok len, da se ti ne da tut tistga minimuma prehodt, potem se ne čudi, če si debel kot mišelinko.

In kako se ljudje uspejo tok naparfumirat, da po njih diši hodnik, dvigalo in še mal garaže? In kako, da jim ne odpade lasten nos? Mislm, kje sploh delajo tko močne parfume? Ali še boljše vprašanje: kakšno porabo parfuma ma tak človk? Letni strošek mora bit bolan.

Pa OMG, še zmer obstajajo relativno mladi ljudje, ki se jim zdijo oranžne NES hlače s karirastimi koleni primerne za nošnjo v javnosti.

Tko. I rest my case.

1 komentar:

inchy pravi ...

Hahahahaha, soooooo true :D

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu