sreda, 28. september 2011

The next hour was three hours long.

I wish.

Zadnje čase bi res rabila, da bi se kakšna ura podaljšala na tri ure, mogoče bi blo še boljš, če bi se na pet.
Tale jesen je napeta, kot že dolgo ne, tolk vsega se dogaja, da komi sledim. Dom je skor samo še postelja in jutranji čaj na terasi, občasno sobota na tržnici in kava pri Majolki. Ostalo je služba št. 1 in služba št. 2, ki počasi napreduje, za moje pojme seveda prepočasi. Ampak potrpežljivost je božja mast, pravjo naša mati in js to poskušam upoštevat. Kar ni služba je pa družba. Družba je fajn. Čeprou se nam vid, da se staramo :)

Oh in ja, nov mobitel me je postavu na realna tla, da sm dejansko že uzad, kar se tiče 'tehnologije' in možnosti, ki jih ta ponuja, tko da sm bla ene dva dni skor mal u šoku. Ampak zdj sm že na zeleni veji in android je zakon. Čeprou zihr še vedno ne znam polovce tega, kar se z njim da počet.

Vmes se je zgodila še deseta obletnica mature. In alma mater. Kar na naši gimnaziji, ki je tko gostoljubna do svojih bivših dijakov, da jim za obletnico posodi svoje prostore. Z bivšimi razredi vred. In super lepim atrijem, ki v naših časih še ni bil urejen. Zašpilan je bil simpatičen Gaudeamus igitur v simpatični zasedbi dveh violin, klarineta, saksofona in enga od ta večjih trobil. Bla sta dva govora, ostalo pa je bilo simpatično druženje ob prigrizkih in (tudi alkoholni!) pijači. Ljudje so večinoma isti, mnogim se na levih prstancih svetjo prstani, kot se za škofijsko gimnazijo tut spodob, pa majo tut otroke. Eni smo pa še vedno prbližn isto podivjani oz. zblojeni, odvisno od dneva. Nekaterim se je čas zavrtel kr nazaj, ker zgledajo boljš in mlajš kot v četrtem letniku, drugim se je čas ustavu. Tut prfoksom. Naša četica 4.c se je po stari navadi po druženju v atriju še mal zataknila na pivu.

In unrelated news, sm zamudila Klemna Klemna v Šiški. Baje se mi obeta roadtrip to Beograd. Zdj zdj bosta na svet privekala dvojčka, katera že napeto pričakujemo. Vmes mi pa ne bi škodu kakšen dan na morju. Mogoče bi me tja zapeljal ta, ki me danes jutri pelje na kosilo.

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu