ponedeljek, 5. september 2011

I took hold of the room with both hands and spun it. When I had it nicely spinning I gave it a full swing and hit myself on the back of the head with the floor. Vol. 2.

Torej res ne vem, mogoče se mi je mal poslabšal. Konc maja sm namreč že ugotovila, kok je neumn met mačka. Če bi bil problem sam u mačku, sploh ne bi blo nč hudga. Ampak yours truly ni navajena met 'moralnega mačka'. Pa sej ne, da sm kj ne vem kakšnga ušpičla. Ker u bistvu niti nisem, ampak come on! kok neumn, no. Ne morš se ga pr osemindvajsetih nalit, k da bi jih mela 15... No, ampak točn to mi je ratal. Prouzaprou niti ne vem kako mi je to ratal, ampak najbrž je lih v tem trik, ker če bi vedla, pol mi najbrž ne bi ratal, ane. (Responsible drinking is my middle name, pa to ane, heh). Sm pa precej zihr, da so ble pretežn krive tiste kao mejhne epruvetke jegra. In sevede moje pogumne roke, ki so jih zlivale po mojem še bolj pogumnem grlu. Khm. Ja. Svašta.
Enivejs, nedelja je bla temu primerno zanimiva. Podrobnosti niti ne bom razlagala, ker preneumn vse skupi.
Ampak, qrc gleda vse skupi, vsake par let morš mal 'ausglajzat', ane.

In other news: projekt z delovnim naslovom 'lepa petra' teče, sicer bolj počasi, ampak teče pa. Rezultati bodo vidni kmalu, predvidoma še v tem tednu. Kar je uredu.


Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu