ponedeljek, 19. september 2011

Everything goes wrong all at once.

Pravi tanevemker Murphyjev zakon.

Če maš srečo, gre res vse naenkrat narobe.
Na primer: zbudiš se v vetrovno, mračno in hladno ponedeljkovo(!) jutro.
Sedeš v avto v garaži, zapelješ do rampe in dvižna vrata ne porajtajo, da si tm. Prtiskaš k en moron na daljinca, ni fore. Pač počakaš na razplet situacije, kar pomen da elegantno zamudiš v službo neki čez unih akademskih petnajst.
V službi hitr pržgeš računalnik in se lotiš pisanja gradbene knjige, ker z njo itak že en teden zamujaš in si že na polovici in lih k hočeš stisnt 'save' zagrmi k pr norcih in zmanjka elektrike. In s tem tut tvoje pol gradbene knjige.
Ko že skor preboliš to izgubo in se pač lotiš zadeve jovo na novo, se miška neha premikat. Ne dela. Sploh. Mal pomodruješ, potem pa se odločiš, da brezveze modrovat, ful bl efektivno bo pač it po novo miško.
In nabavš novo miško in dela. Super, edin mal bedn je, da maš pač tok star komp, da mu že mal zmanjkuje USB vtičnic, spotoma pa pogruntaš, da najbrž sploh ni crknla ta stara miška, ampak un predpotopn okrogl vhod zanjo.
Nč hudga, zdj vse dela. Dokler ne crkne mobitel. Resnici na ljubo, Matilda hod po njega kakšen mesec že, pa ga kr ne dam, ampak zdj je očitno on obupu nad mano. Treba bo zamenat.
In prečekeram mau bl natančn sceno in itak me skor kap, ker mobiteli so dejansko zmer dražji namest zmer cnej. WTF?! Mislm okej, sej ne rečem, razvoj pa to neki stane, sam 400€ za mujota je pa mal tumač. In še bl tumač je, ko se ozreš okol sebe in vidš, da dejansko tričetrt folka ma mujote za 400€. WTFx2?! No, očitno bi js tut mela mujota za 400€, sam ne bi jih plačala. Ane. :) Tko da, očitno bom prisiljena dat za mujota moj maksimum, kar je 200€, ker tehnološko nazadovat pa lih ne mislm. Ane. Če nism tacajt že zamudila tiste akcije. Ane. K dons mam res tako srečo, pa to.

2 komentarja:

inchy pravi ...

Jao bejbi, če me nč druzga ne sprav u dobro voljo, me pa zihr tvoje 'blogovanje', čeprou vem, da teb u teh dotičnih trenutkih zih ni blo tok zabavn :). U glavnem, jst se držim pravila: When nothing goes right....GO LEFT ;)!

vrana pravi ...

Ja js ne vem kva je blo z včerajšnjim dnem, ampak bil je prou rekorden, no.

Dons je že boljš. Sonce svet, stvari mal bl normaln tečejo, pa še na avtoakustiki so mi iz tazadnje špranje zbrskal telefon, k jih je skor že zmanjkal in na mobitelu nimajo sploh več zaloge. (Kot sem včerej jasnovidno predivdela, heh.)
Uglavnem, today seems to be a good day. Ane :))

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu