sreda, 25. februar 2009

Medley.

No, za začetek - tista težavica z debilnim sosedom počas postaja resen problem. Kako tudi ne, ko pa so ta teden počitnice in očitno mulc nima druzga dela, kot da nabija. Učer sm šla na resen projekt od vrat do vrat poslušat kdo zaboga bi to bil, pa ne morš verjet, da se čez vrata nč tooolk ne sliš, da bi loh človk za zihr reku 'aha, tle je!' po bloku pa odmeva, da je joj. Da bi pa zvonila povsod, mi pa tut ne diši lih. Pa js ne zastopm, a res sam mene mot, al kaj?! Mislm, da je čas za novo obvestilce na oglasno desko in grožnje z institucijami, ki ne obstajajo. Al pa kej.

No, za nadaljevanje - sm uspela pogledat cele oskarje in morm rečt, da sploh ni blo švoh. Ideja, da oskarje igralcem podeljuje venček petih bivših dobitnikov je bla super. Čeprou tolk hvalt eden druzga je mjčk tumač. Hugh Jackman je bil prou dobr voditelj, kot v zlatih letih Billyja Cristala. Plus model res zna pet. Hudo! U nedeljo ponoč se mi je že uvodna točka zdela cel mjuzikl, ampak ta prav mjuzikl je šele sledil. Itak, če Baz Luhrmann neki skp sprav, potem ne more bit prou švoh. Ampak zmagovalen je bil pa Ben Stiller, ki se je ibr delal norca iz Joaquina Phoenixa (ki je btw mal zabluzil, kao nehu bit igralc, ker hoče bit reper, pa se še ne ve a to on resno misl, a sam vse naokol mal nateguje), žveču čigumi k ena krava in podobno. Priceless!
O modnih dosežkih in podobnem ne bom razpredala, men so tete lepe, strici pa še lepši (z izjemo Mickeyja Rourka). Detajle loh preberete pr Ireni.

In za zaključek - maškarca sm bla, u soboto bl na ornk, učeri sam tok da je blo mal. K je biu lih pust, ane. Krofe sm jedla letos kot za stavo, madona so mi dišal. Še dobr, da je dons post :))

ponedeljek, 23. februar 2009

Oscar night!

Js sm velik fen filma. Na splošno. In tako sem v starih časih, torej v osnovni in srednji šoli, pa na prvi polovici faksa, vedno gledala oskarje, pa tut če so bli sred noči. No, sej so zmer bli sred noči. No, zadnje 3, al pa 4 leta pa ponavad mal pozabm. Priznejmo, filmi pač v večini niso več to kar so bli. No, letos sm se spomnla na podelitev, mal so me sicer na rtvju zajebal, ker niso prenašal, ampak nč hudga, itak majo ponavad na htvju boljše komentatorje. No, pa sm pržgala, pa sm uspela videt lih sam otvoritveno točko, mjuzikl stil pa to, pa lep Hugh Jackman pa to, no pol se pa ne spomnm več, čeprou sm bla na prmej zihr, da gledam. No, nism.

No, statistika je taka, da je Slumdog Millionaire bl k ne vse pobral, (čeprou men film ni lih za dol past najboljši, smo vidl bolše, tut v oskarjevski konkurenci če mene kdo praša). Pa dobila ga je Kate Winslet (to je uredu, čeprou bi ga js tut Merly Streep dala, ker je res zajeban met že 15 nominacij), pa Sean Penn (na žalost nism vidla Milka, pa ne morm komentirat), pa Penelope Cruz (mogoče ma Woody Allen podobrn učink k Almodovar? Hmm...), pa itak Heath Ledger (to smo pa res že vsi vedl).
Uglavnem, zadovoljivo. Morm najdt nekje eno ponovitev.

ponedeljek, 16. februar 2009

Spet je minil en tak teden, ko je tale blogec malo osamljen.

To je zato, ker js nisem. No, vsaj takrat nisem, kadar ne bulim v knjige in ne izumljam diplome. Ampak je že tako, da je pisanje samotarsko početje. Zato gre najbrž tako počasi. Ker človk mora mal v družbo, ane.

Sicer pa teden ni bil nič posebnega. Praznovanje je prijetno minilo, in kot vsako leto sem spet ugotovila, da je popolnoma brezveze, da rojstni dan traja samo en dan. Sploh če je ta en dan pondelk.


Je bil pa zato petek spet fleten. Patty je zakon. Tadi, tole te peljem gledat. Kmal.
Tolk žmohtnga besedila in čistih resnic, v bistvu pa žalostnih zgodb na kupu, vse zapakiran v čudovit celofan izvrstne glasbe in groteskne izvedbe... To človk redko sreča. Priporočam. Čeprou za ogrevanje predlagam ogled kakšnega Almodovarjevega filma. Ker... zna bit mal bolan :)

Baje, da bom letos po doooolgem času spet maškara.
Za enga me skrbi, da se je mal zgubu.
Za eno si želim, da bi se.
Spet bo sneg.

Ah, življenje kot v porno filmu, uaaauaaaa aaaa.

ponedeljek, 9. februar 2009

Happy Birthday...

...ME!

Ja, je že tko, da se pr ns čas meri s sekundami, urami, dnevi, leti. In eno leto je spet naokol, in js sm kao eno leto starejša. Če vsi tko pravjo, bo pa že držal, ane.

Eno fino darilo sm že dobila - tle pr ns u Kebablandu namreč na polno sije sonce :))

petek, 6. februar 2009

I spy with my little eye...

...cel kup enih bedarij.

Najprej na tvju vidm reklamo za neko aplikacijo za mobilne telefone, kjer vpišeš telefonsko številko kogarkoli, in potem na zemljevidu vidš, kje se mobi (plus lastnik le-tega) nahaja. Mjčkn mi je dvignl pritisk vse skupi, ker pač nobenga ne briga, kje js sm, če mu tega sama ne blagovolim povedat, ane. No, pa je Had razložu, da zadeva baje ne dela. Še dobr.

Pol sm skor bruhala ob ogledu 10 minut Sveta na kanalu A (sicer tega principielno ne gledam). Potrčev "DramaQueen" Marko je namreč s tonom, s katerim bi se spodobl napovedat samo kolaps dvojčkov v NY tistega nesrečnega 11. septembra, poročal, kako so zarad snega Brnik moral zapret in odpovedat kar vse (ježeš VSE!!) lete. Sm že mislla, da jim bo kr 'presneti nesposobneži' reku. No, pa se je zadržal. Aja, in teh VSEH letov je blo celih 7 (al pa 9, dva gor al pa dol). Big deal. Itak ne bi mel kje pristat, tut če bi vzletel. Sploh se je pa Brniku to zgodil prvič po 20 letih. Mislm, ne vem, a te ljudje, k delajo Svet, a oni dejansko res misljo, da delajo neki dobrga za slovenski medijski prostor? Da delajo neke relevantne novinarske prispevke? Ker jih ne. Sploh. Loh kr nehajo. Ker tole sploh ni več smešn. Je bl za prepovedat skor.

Pol slišm nekje, da je pa Istrabenz čist v p... Mislm, call me stupid, ampak js ne zastopm, kako lahko zajebeš firmo, k prodaja nafto in bencin?! Sj vem, da majo en kup stranskih investicij, ampak kljub temu morš bit prvoklasen bedak, da zajebeš firmo, k prodaja nafto. In sploh morš bit pa kreten, da ti ob tem ni nerodn.

Potem se spotaknem ob filmček, na katerem Langa jebe mater vsem po spisku, ker so spet oplel na Emi. Need I say more?

In potem famozno pismo veteranov JLA. Sj človk ne ve, a bi se joku al smeju.

Res bedastoč polnih par dni.

torek, 3. februar 2009

Zima, zima beeeeeeeeela...

...vrh gore sedeeeeeeeeela,
pa tako je beeeeeeeeeeeela,
da bo (dodaj sam) vzeeeeeeeeeeeela.

Po dobrem tedni dni se spet oglašam. Spet delno do pretežno gnila, kar pomen spet prehlajena. Učer sm se cel dan otepala, a glejgazlomka, ni mi uspelo, in dons sm se zbudila vsa na glavo. Ampak sm se odločila, da bom jutr že zdrava. Ker nimam cajt bit bolana. Spljoh.

Sicer pa je bil precej zanimiv teden in precej prežuran vikend. Petek itak Cvetličarna, sobota pa party v rovtah. Še dobr, da še ni šel sneg. No, je šel pa v nedeljo, ko sem se js prou po jajcih vozila domov iz Ljubljane tam okol pol devetih zvečer. Cela fešta. Še dobr, da se mojmu avtu 4x pogon pržiga sam od sebe. Je bil zeeelooooo uporaben, ja.

Sicer smo kle u Kebablandu kr kvalitetno zasneženi. Js pa uživam, ker mi ni treba nkamr jt. In še bl uživam, ker je na svetu kr mal bl tiho, kadar je fajn zasnežen.

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu