sobota, 17. januar 2009

Smeha polna vreča.

Js sm itak smeh na dveh nogah že kar tako, ampak včerajšnji večer je bil pa res smeh all the way ->LOL pa še ROFL pa še kej več :)))

Torej. Po golem naključju (beri, ker je men mal šmel) sva z prijateljico včeraj pičile v Cvetličarno na prvi letošnji disco fever, včeraj poimenovan Friday Shiny Disco Ball. Haha. No, ja, prideva. Najprej za šank. Naročiva pjačko, fajn sva ble razpoložene, debatirava, se smejiva folku pa vse te stvari. Pa pride en model, pa prav: 'Živjo!' z sumljivo visokim glasom. Pa midve: 'Živjo.' Pa on še neki pove, pa še zmer s tem visokim glasom. Pa je blo nama že ful smešn, sam pač ane, se nisva smejale, ane. Pa on še neki pove, pa še kej, pa zmer bl smešn je blo, ker kr naprej ta ibrhecn visok glas. Očitno se mu ni kej zataknil, pa zato pol mal višji glas. Ne, tak kr je. Pa on še kr neki pove, pa pol že kolega prvleče, no pol sva se pa vljudno izmaknile, češ, da greva en krog. In potem je vs zadržan smeh užgal na plano, ker je blo tolk smešn vse skupi, da joj. Res prou ROFL. No, sj zdj, k tole berem, ni tolk smešn. I guess you had to be there :))
No, ves večer je bil precej zabavn, folk je bil včeri na splošno ibr smešen. Pa sva se smejale, ane :))

Aja, apdejt v vezi nabijalca muzike: včeri je blo nabijanja samo deset (10!) minut. Sm šla dons zjutri pogledat stanje obvestila na oglasni deski: še je tm, ves popisan z raznimi neumesnimi forami. Fotka sledi :)))

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Ja, res je blo za crknt smešn - še dolg ne bom pozabla tega večera. :D

Anonimni pravi ...

Upam, da bom jst enkrat v Lj ko se bo slo na disco night....

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu