sobota, 9. avgust 2008

Ouuuuuu, jeeeeaaaa.

Pa sm nazaj.
31 urna ekspedicija v kateri sem nardila 963 kilometrov. Nej me kr kokla brcne zdele prec. In to faaaaajn močno. Da sploh ne omenjam tega, da za barko u bistvu nimam šans. In tega, da me je cela marina gledala, k da bi z Grenlandije pršla, ker sm sred avgusta tolk bela, da sm kr zelena. Sj ni da b' človk govoru. :))

Uglavnem, volvo xc 70 awd avt se je spet izkazal za izvrsten avto. Ampak samo kadar sem js za volanom, da se razumemo. Kadar se fotr tja usede, pol se pa sam fajn drž, ker prot njemu vlakci v Gardalandu nimajo pojma. Želodci sopotnikov se pa tut sprašujejo, kva so tazga ušpičl, da se morjo zdj centrifugo špilat. Res, ni da b' človk govoru.

No, all in all ni blo tolk slabo, vsaj en cel dan mi je sestrca loh po glav skakala, in me ponoč pretepala s katerim koli udom, ki je bil ravno pri roki, pač.

Sm pa v Marini pojedla najboljšo čokoladno torto ever. Yay. :)

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu