sreda, 6. avgust 2008

Is it just me,..., or is it?

Sj ne vem, a je to zarad letnega časa, mogoče vremena, mrbit pa česa druzga. To mislm, da se tle nč ne dogaja. Ker se men nč ne dogaja. Razen tega, da se morm u petek spet servilno odpelat v Trogir iskat mojga preljubga fotra&co. Jupi (sarkastično zavriska).

Moja produktivnost je sicer na vrhuncu, problem je sam v tem, da ne na področju, kjer bi si jo želela. Damn.

Upam, da bom za zgoraj omenjeno brezplačno storitev dobila par dni brezplačnega najema barke.

Če se mi tokrat spet avto pokvar, I swear, da bom znorela.

5 komentarjev:

Unknown pravi ...

Držim pesti, da se ti ne bo. :) Mi je prav žal, da mi ni uspelo v zadnjih treh tednih najti časa, da bi ti dostavila dvd-je (dva plesna filma in obljubljeni Vanity Fair) in cd z mp3-ji, ki jih imam že nekaj časa pripravljene zate, dozdeva se mi, da bi ti prav prišli.

vrana pravi ...

Hehe, maš prou.

Sicer zdele en dan pa pou ne bo dolgčas - čez dve urci namreč že pičim v Trogir, ampak mi je fotr odobril volvota, tko da bo precej joyride tole. Vsaj ena svetla stran brezvezne poti, ane :)

Djmo se na kšnmu kofetu/pivu dobit. Po možnosti kmal :))
LP

Unknown pravi ...

Pa bi se res lahko. :) Matica ta in naslednji teden še ni (Rusija :rolleyes), pride v soboto, 16.8. - kaj praviš na nedeljo dan kasneje? Se bomo še slišali prej. Uživaj v vožnji!

Planinec.Si pravi ...

Saj ni tako hudo! :D

uživaj poletje

lol pojdi v gore :D

vrana pravi ...

Pejt se solit, kje si se ti zdj najdu. Pejt si km drgm reklamo delat, tle ne maramo hribov.
LP Vrana :)

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu