nedelja, 17. avgust 2008

K je pa mus, takrat pa ne.

Takrat, k sm hotla objavt video z jutuba tle, se ni hotu objavt, zdj pa kr 6 objav naenkrat. In to skor 3 tedne kasnej. WTF?! Kr neki.
No ja, važn da je zrihtan zdj, ane.

Sicer tlele pr ns v Kebablandu nč novga, razn tega, da mamo Kamfest. V celem tednu mi je uspel pridet do enga (1!) koncerta. No, sj je bil pa zato dober. Silence. Čisti užitek. Sicer je vmes rahlo pošlo elektrike, pa smo neki cajta v tišini ostal, ampak vse se je srečno izteklo.

Dons popoldne grem kolegom pomagat posnet en komad, na katerga bom vlekla čelo. Upam, da mi rata. Čeprou sm se uiber naučila, me še zmer mau skrbi. Ker se pač snema, ane. Ergo, it has to be as close to perfection as possible. :S
No, ja bo že.

Edit @ 8.oo pm
Jp, nekje na poti med Kamnikom in Ljubljano sem izgubila posluh in koncentracijo. Če ju kdo najde, naj mi ju prosim vrne. Mislm, bohpomagi, tolk fouš pa že dolg ne. Jao meni.
V vedno navdušenem tonu pa oznanjam - naslednjič bo bolš. Hopefuly. Right.

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu