nedelja, 4. november 2007

Today TV sucks.

Nedelja zvečer.
Klasika za bit doma.
Pod dekco na toplem.
Mogoče s kakšnim priboljškom v roki.
Še zadnji trenutki miru pred novim tednom.
Naravnost popolna priložnost za dober film.

Pa ga ni na programu.

Ga ni na slo1, slo2, popu. Kanal A ne šteje, ker tist se ne kvalificira kot dobr film. Pa tut če se, eden ni nobeden. Kaj pa alternativne možnosti izbire?!?!

WTF?!?!

Kam gledajo zihr super kvalificirani programski karkol-fancy name-žeso hot shoti, ki se delajo, da strežejo okusu in potrebam gledalcev?!?

Js hočem nazaj nedeljski večerni film. Ne - hočem nazaj dober nedeljski večerni film.
Ne pa, da mi v opravičilo, ker so v prime time nasral dva smotkota na čip sceni k se gresta humor, dajo romkom ob 16.45 in potem šele skor sred noči, ko vsak normalno delavn človk ne more več oči odprtih držat, en spodoben film. In to, btw, velja za vse naštete programe (samo s smotkoti v ednini). Ker al en cepec na enmu programu al pa dva cepca na drugmu. Aj treba težit z nekimi 'zabavnimi' večernimi oddajami? Al pa če bi se na popteveju nehal ubacivat nacionalki pa dejansko neki inventivnega nardil? Al pa raj tut to ne, pa lepo dal nazaj u primetime dober film?!?!

Cepci.

Sej se bom zadovoljila s Sanjskimi potovanji na dvojki, ampak come on! dober film!!!

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu