ponedeljek, 26. november 2007

Miks.

V nedeljo grem v Berlin. Prou sedl bo mal distance od dogajanja tle. Plus obisk prijateljev nikol ni slaba ideja, ane. Plus videt Berlin je že dolg moja želja. Najbrž bo mraz k svina. Pa kaj pol. Samo nekoga morm še nategnt, da me bo pelou v Celovc na aerodrom. Pa pršou iskat en teden kasnej. (Hm, fotr je v prvem planu.)
Ker bom v Berlinu, bom zamudila špil mojega beloved bivšega benda World within, ki 7. decembra špila v Ihanu. Upam, da se mi vsaj uspe prguncat na fešto 8., ko bom že doma. Kr vse zamudit bi blo reees bedno.

Zuni je rahlo do pretežno mraz. Šumberk vabi čez uro in pol. Juhu!

V četrtek sm obupala nad raznimi homegrown varjantami antivirusnih programov in sm zdj gone straight. Za 43 evrčkov namreč dobiš čist ta divjo verzijo Kasperskega. A je sploh za razmišljat? I think not. Sm ga naročila kr na netu in zdj čakam dostavo. Res komi čakam.

Zadne čase ugotavljam, da sem mal lena kar se tegale blogca tiče. Je že tko, da se vsak človk vsake tolk časa zatakne v ukvarjanje sam s sabo. Js sm zdej se. In filozofiram in razmišljam, ampak ideje se pa kr ne dogajajo. Nč hudga. Sej ena resna retrospektiva niti ni tolk slaba reč. Je pravzaprav zelo potrebna. Mogoče celo obrodi sadove. Mogoče.

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu