petek, 20. julij 2012

Some words are just magic.

Še zmer prav na počas berem Game of Thrones in zna se zgodit, da jo bom opustila. Mislim, da se mi je prvič zgodilo, da mi je nadaljevanka bolj všeč kot knjiga. Tko počasno se mi zdi napisana, pa tudi jezik ne ponuja toliko užitka, kot sem ga pričakovala. No, je pa možno tudi, da sem samo lena. Take sorte domišljijsko fantastične zgodbe težko berem. Najbrž zato tudi nikoli nisem prebrala Harryja Potterja. Ampak po drugi strani sem pa 'pojedla'  vse knjige iz Discworld serije Terryja Pratchetta, kar se jih je dalo dobit. Kdo bi vedel. Mogoče je on lih prou utrgan :)
Kljub temu bom Game of Thrones vzela na dopust, mogoče bom v obilici časa za branje malo bolj 'padla vanjo'. Če se to ne zgodi, bom mela s sabo plan b - Fifty shades of Grey, okoli katere je cel halo, pa me že res firbec matra v čem je fora. Kritike so precej mešane, eni pljuvajo, drugi hvalijo, tko da najboljš da sama preverim. Najbrž bo dovolj časa za obe. Jupi!

Je kdo že opazil čarobno besedo? Dopust! Jutri! O. Moj. Bog.


Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu