sobota, 26. marec 2011

I caught a fish thiiiiiis big...

... but it stuck it's toungue out and stared at me with crazy eyes.

Namena včerajšnjega večera ne bi posebej izpostavljala, ker je u bistvu izzvenel že enkrat popoldne. Kljub temu je bil večer izredno zabaven in spoznavat nove ljudi je zmer fajn. In New York margerita v Pena's-u (sj vem, overload 'ločil' in kje se nardi effing vijugca nad n-jem?!) je špica in totalna macola, čeprou je postrežena v kozarcu za gosti sok.

Najzanimivejša stvar večera se je zgodila že na samem začetku. Se pripeljem na križišče z Dunajsko, na desni pas za levo. Porajtam, da je kr gužva pa to. Sm bla ene sedma u vrsti na rdeči. Sej res, se že petstotič spomnem, fuzbal. Se mal razgledam, hm, čak mal, zakva so okol mene avti izključno z MB registracijami? V avtih zgužvanih miljon mulcev, nabasanih sevede. Se pripelje prva kibla z lučkami, zapelje okol gužve, zaparkira semafor. Super. Zaklenem avto, se pretvarjam, da sem nevidna. Dva avta pred mano se začne neki ful kadit. In svetit. To mi deli, bakla. U retrovizorju vidm še ene tri kible, z lučkami. Mulčki ratajo mal živčni, ene par jih začne ven iz avtov hodt, ampak jih relativno trezni šoferji zvabjo nazaj. Js pa z mojim smrkcem sred te gužve. In seveda da ne morš gledat kr nekam, ampak morš prečekerat kaj se dogaja. In seveda, v sosednjem avtu se mi z raznimi gestami ponuja cvet slovenske mladosti, lepote in inteligence, da spolne moči sploh ne omenjam. In to vztrajno. In še pa še, pa kr naprej. Pa kok morš bit neumen, da ti je to zabavn? In kok morš bit debilen, da se ti ne prpelje, da me nisi ne šokiral, ne zabaval, ne presenetil, ne nč. Tut prezira niso vzbudil.
Sm jim že hotla pokazat the finger, pa se mi tut tega niso zdel vredni. Idioti.

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu