ponedeljek, 8. november 2010

Whoever said laughter is the best medicine had clearly never tasted good champagne.

Jao, kakšen naporen teden in pol, odkar so ble buče aktualne.
Je blo treba it u petek po rezljanju eno rundo Activityja zmagat.
Na noč čarovnic je blo treba it en poker zgubit. Potem je blo sevede treba vse grobove obletat in tričetrt familije obiskat.

Obožujem tedne, ko je ponedeljek dela prost dan. Ampak kot zakleto se je prešnji teden vlekel kot kurja čreva. Ne vem, mogoče je manjkal ta ponedeljkov adrenalin, ki nas eskpresno požene skozi teden. No, zato je bil pa petek toliko bolj divji. Kar je blo precej naporno, glede na to, da sem v četrtek po štirih letih spet uživala na koncertu Siddharte v Cvetličarni in se seveda temu primerno zgodaj (zgodaj zjutraj, če smo natančni) privlekla do postelje. Po rahlo krmežljavem dnevu v službi, ki je zahteval visoko stopnjo koncentracije seveda tudi pod razno ni prišlo v poštev, da bi bil petkov večer kavčkast. Zato je yours truly pičila do Ortota prsluhnt kranjskemu bendu The Tide, ki je bil zelo ušesom prijeten. V soboto sem šla v najboljši družbi, ki se ji reče 'trijo adijo', počit od dobre hrane h Andrejevim v Narin, predebatirat miljon tem in se preprosto met fajn. Ker sem tolk dobra dušca sem zvečer še Slonu&co pomagala sestavt in nafilat 672 škatel Sponzorske plate, kar je trajal štiri (4!) ure. Pa še nism mela dost, po takem rutinskem delu sem enostavno morala bit še mal poredna. Da se je vse skup zavlekl do jutra najbrž ne rabm poudarjat. Včeraj sem šla k nebratu na obisk in familjarno vselitveno kosilo in se delat, da nism zaspana :)) No, sicer zaspanost na naših kosilih ni nikol problem, ker takoj dobiš en šampanjc u žilo, ki ga potem samo luštn dolivaš in si čist uredu, pa še sekiraš se ne preveč, ker si na familjarnem kosilu, heh. Ja, brez šampanjca nam živeti ni. In še babi, ki sploh ni moja taprava babi, je spekla zame (!!) moj najljubši kolač - za posladek na kosilu, ki je blo namenjeno njenmu vnuku plus one. She fuckin' rocks! :))
Alkoholiziranosti in nenaspanosti primerno sem si včer pozno popoldne natočila kad, kjer sem 'umirjeno kontemplirala' pretekle dogodke in se smejala lastni navitosti in neumornosti.
Ugotovitev tedna: Ja, tut taki tedni pridejo, ko si ves na fedrih in te je povsod dost.

2 komentarja:

Sakir pravi ...

Sam se držim čim dalj stran od familjarnih srečanj. Ne obstaja dovolj alkohola al pa drugih substanc, da bi bil sposobn preživlat njihove kalvarije. :)

vrana pravi ...

Te popolnoma razumem, heh. Tut js bi se jim z lahkoto odpovedala, sam to pr ns pač ne gre. No, ampak šampanjc mamo pa vedno na zalogi... :)

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu