ponedeljek, 25. januar 2010

Size does matter, said the nun to the sailor.

Že nekaj časa opažam, da se človeku zelo pogosto pripeti, da, kadarkoli sede v svoj simpatično mali, a poskočen avtoček, vozi za velikimi - pravzaprav ogromnimi, dragimi in najnovejšimi, a strašno počasnimi limuzinami. Varjanta beemve, mercedez in podobno, res samo največje različice modelov. In se tako res pogosto vozim za njimi - počasnelami. Seveda, pojavil se je vzorec. :) Ali pa dva. :)) Morda trije. :)))

Varianta A: Ogromna nova limuzina (večinoma beemve ali pižo) se po cesti izven naselja vleče pred tabo s skromnimi 42km/h. Notr sedi ibr pomemben poslovnež v poznih tridesetih v lepi obleki in s sončnimi očali čeprav dežuje, z desno roko k ušesu tišči mobitel, z levo se čoha po namišljeni pleši ali maha od razburjenosti ob pomembnosti pogovora.

Varianta B: Ogromen nov terenc (ponavadi mercedez, folcvagen ali audi (občasno tudi beemve)) se po cesti v naselju vleče pred tabo s skromnimi 20km/h. Notr sedi ibr pomemben poslovnež v zgodnjih štiridesetih v ledrastem reklcu, skor nujno plešast (čeprou dopuščamo možnost, da je obrit), sončni špegli obvezna oprema, Rolex impersonator na roki ni izjema. Ta ma v ušesu tisto mini slušalko in na vse grlo vpije vanjo. Zravn bul v nevemkolk inčni gps, ker se je revež zgubu obenem mu pa najbrž še biznis propada ali pa mu je nesposoben vajenc prebutu narobnga človeka.

Varianta C: Res največja možna limuzina (po pravilu mercedez) se po cesti v naselju ali izven njega vleče pred tabo s 45km/h. Od uzadi zgleda, kot da bi se avto kr sam pelu. Ker not sedi šestdeset do sto let star fotr, ki je že mal skp zlezu in, ki je nekoč bil vse zgoraj našteto.

Če mene kdo vpraša nr 1., se neobremenjeno in brez podzavestnih egotripov s takimi avtomobili znajo vozt samo bogati posamezniki z Bližnjega vzhoda, kanede. Ostalim pa taki avtomobili in njih vožnja (pa naj bo ibr počasna ali pa podivjana) na čelo z velikimi tiskanimi napišejo erektilno nesposoben, od matere nikoli ljubljen, v otroštvu neprekinjeno od boljših in večjih sošolcev zafkavan ter pretepan, skratka resno poškodovan.
Če mene kdo vpraša nr 2., neizpodbitno velja, da hujši kot je avto, grši (in manjši in bl plešast) dec ven stop.
In če mene kdo vpraša nr 3.; je presneta škoda, da kljub vsemu zgoraj naštetemu ni nujno, da se tepcem človk izogne. Namreč, tut v čist normalnih in kulturi primernih avtomobilih se najdejo erektilno nesposobni, od matere nikoli ljubljeni, v otroštvu neprekinjeno od boljših in večjih sošolcev zafkavani ter pretepani, skratka resno poškodovani.
In ne vem kako jim še ni prebil, da je avto naboljši oglasni pano za raznorazne pomanjkljivosti. :))

Ker so izjeme grozno redke, gotovo toliko bolj potrjujejo pravilo. :)

2 komentarja:

Erna pravi ...

Amen!
:)

vrana pravi ...

Hehe, lepo, da se strinjaš :)

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu