ponedeljek, 28. april 2008

Brrrrrr Brlin vol.2.

Hehe, pa je uspelo.

Karta kupljena, se je fotr izprsil in me clo častil. Uuuu.

Spet grem v Berlin. Konc maja. Jupiiiiiiiiii!!!!

:)

Najblbolša.

Koncert Katie Melua je bil fantastičen. Punca s takim filingom nastopa, poje in igra, da komi verjameš. Med komadi pove zanimive stvari, da je vse še bolj čarobno. Z njo je na odru res popolno uigran tim 6 glasbenikov (po gubah in pomanjkanju frizur sodeč že bl veteranov), vsi multiinštrumentalisti. Vsi skupi pa zvenijo neverjetno.

vir fotke: Katie's official website

Zaigral so perfekten repertoar vsega, kar bi si poslušalc želel slišat. Sevede ni izostal hit 9 million bicycles, za kterga nism mogla verjet, da ga tko dobr in posnetku zvesto izvajajo. Njen vokal je v živo beyond this world in energija, ki nastaja na odru skor jedrska. Ura pa pol čistega užitka in zgled oz. učna ura, kakšn glasbenik mora bit, če hoče bit resen.
Zelo prijeten večer zelooo kvalitetne muzike.

Zadovoljna.

sobota, 26. april 2008

Krompirjevka.

V četrtek sm na RockOnNetu sodelovala v nagradni igri za karto za jutrijšnji koncert Katie Melua v Tivoliju.

In srečni izžrebanec: jaz!

Kolk kul. :)

petek, 25. april 2008

Vrenja.

Kva so me razpičl že na vsezgodi zjutri.

Sevede, mami je včer gledala Trenja in je rekla - morš gledat ponovitev.
Js načeloma te oddaje ne gledam. Najprej iz principa, ki se mu reče sem komunikologinja oz. rada bi še neki časa žvela, pa bom zato živčke in pulz mal šparala. Potem pa zato, ker je oddaja res brez poante za splošo javnost in debilna.
Uglavnem, Trenja so šla na temo Big brotherja. In 1 uro in 45 minut so tisti ljudje, ki so bili milostno povabljeni v studio, da so lahko izrazili mnenje - ker so kvazi eksperti pa vse te stvari ane, lapal samo in izključno bedastoče. U bistvu sploh ni važn kva, ker je itak pol Slovenije že pozabil, kva so govoril. Upam vsaj.

Mene sta razpičle dve zadevi.

Prva: urednica One, ki bi valda mogla imet mal pojma o medijih in televiziji, če je že v tem biznisu ane, je sred oddaje rekla o dogajanju v hiši BB: ne dejmo moralizirat preveč, ampak odprimo oči in se zavejmo, da je to realnost. To je realnost. Sej ne morš verjet. Da bi jo kr najraj dvakrat okol kepe.

Druga: v celi tej 1 uri in 45 minutah ni eden od teh 'ekspertov' (še posebi to zamerm Modicu, ane) uspel izustiti enostavne resnice, ki bi vse skupi precej olajšala, in sicer: hej ljudje, Big brother ni nč bl resničn, kot je resnična vaša najljubša nadaljevanka. Namest, da bi se vsaj eden najdu in ljudem povedal, da je to kar gledajo po tv fino konstruirana fikcija, so vsi samo še okrepil idejo, da gledamo posnetek realnosti (oz. Trenja so vrhunsko in brez problema dosegla svoj namen). Pa sej bi človk znorel!

Pluse dobi Zvezdana Mlakar, edina je med vrsticam povedala to kar sm js hotla slišat, ampak bolš bi blo povedat na direkt.
Najbl debiln (prou morm tko rečt, no) je bil pa nek gimnazijski profesor pa družinski terapevt, ki je na zmožnost otrok za ločevanje med realnostjo in fikcijo ter (predvidevam, ker slišal se ni) na namig, da je pa mogoče BB fikcija rekel: Ja, zakaj se mu pa potem reče resničnostni šov?! (Kao ime je dokaz, al kaj?) OMG! WTF?! Pa s kje si ti padu?! In ker kreten ti je dovolu govorit na televiziji?! (retorično vprašanje, seveda)

Vdiiiiiiiih, iz
diiiiiiiiiiiiiih. Štej do deset.

Res so me razpičl.

četrtek, 24. april 2008

Weekly update?

Sj sm tok bizi, da sploh nč smle ne pošpegam :)

No, upside tega, da sm tok bizi je pa to, da sm ta mesec u kulturnem domu naštepala tolk ur, da si komot plačam en let do Berlina pa nazaj v bližnji prihodnosti. JUHU. (Js bi se spet mal potepala, Berlin je pa itak k narjen za to.)

Serđo je še zmeri neustavljiv kintični motivator. Ko človek že misli, da je pa skor pol leta musklfibra dost, da si si nabral tok mišic, da bi pa nekako mogoče musklfibr počas se nehu dogajat, ti Serđo dokaže, da si se globoko motil in da je musklfibr pač radost tistih, ki za svoje telo kej počnemo. Ergo, dons spet komi hodm, roke so neuporabne, da o smejanju sploh ne zgubljam besed. :))

Sm se že kr lepo ugnezdla v Kamniku (oz. v, kot ga jaz ljubkovalno imenujem - Kebablandu), edin kar me mal jezi je to, da ne premorejo trim steze, kar je kr mal čudn, glede na vse hribčke, ki ga obdajajo. Na uradni spletni strani se sicer hvaljo, da športnikom pr njih pa res ne bo dolgčas, ampak come on, let's be honest - mene niso nč kej preveč impresioniral s ponudbo. Sm pa najdla pokrit bazen v ZUIM-u, ki je baje na voljo zunanjim obiskovalcem, sam še ne vem ob katerih terminih. Serđo je bil itak čist navdušen nad možnostjo plavanja, tko da zdj mi to tko al pa tko ne uide.

Zdj sm se dejansko mal vrgla na diplomo, ker zdj pa res dost zabušavanja. Morm hitr tole spedenat, dost mam šole.

Aja, pa klinc k nism spedenala unga master carda, ne vem na kakšn način bom tokrat avion plačala. Nazadne sm fotra žicala, ampak to mi res čist nč ne diši.

sreda, 16. april 2008

Two down, godknowshowmany to go?

Zdj me pa že ornk jezijo.

Najprej Ljubljana oz. kr Kinoteka sama (al kdorkol že) zapre Kinodvor. Premal dnarja in gledalcev producira, al kako že res so utemeljil zadevo. Pa kaj pol! Zato pa obstaja občina pa država, da primakne neki dnarja, da lahko kulturne ustanove ponujajo kulturne vsebine, tut če jih hod gledat samo 20 tisoč gledalcev na leto. Ker umetniški kino pač mora bit. Mora. Ker kdo bo pa sicer vzgajal gledalce, da se da gledat tut kej druzga kot holivudsko sranje?!

No, in zdj preberem, da je neka ibr komisija (sevede druga po vrsti, ker prva je dala predobro oceno) pregledala program festivala Kino Otok in se odločila, da si festival ne zasluži finančne podpore slovenske države. Halo?! Pa kermu pacientu se je vse, kar je slovensko filmskega tako zamerilo, da se je odloču vse zjebat?!?!? No, sej, namigi so v zgornjem linku.

Če mi pa kej pritisk dvigne, mi ga pa dvigne onemogočanje kulturnih dogodkov (iz principa al pa zarad dnarja), medtem ko se fuzbalerjem vse k rit servira.

WTF?!

petek, 11. april 2008

Hello from Kamnik.

Evo mene tuki.

K da nikol ne bi bla nikjer drugje. Prou fletn je.

Sosedje so prou čudašk prjazni. Sva se z mami že hecale, da upava, da ne bo tko k u filmu The Firm, kjer so vsi u ibr prjazni pa pripravni, pa vse zrihtajo, pol se pa izkaže, da so največji pokvarjenci na svetu, hehe.

En sosed je kr prletu naokol v stilu oooooo, vedve sta pa nove, ane, veste pr ns mamo skp internet, tko da loh vam ga kr prklopm. Ja super ane. Ti kr prklop. In je prklopu. In evo ga. Za čiiiiiist pocen. Praktično skor zastonj. Sm siol že odpovedala, hehe.

Tko da fino. Še fotra prepričam, da mi avto kup, pa sm zmagala, hehe.

četrtek, 3. april 2008

Taborniki.

Zdj sm pa tko k pr tabornikih. Kuhne ni več, zdj loh sam en taborni ogenj prgževa, če čva kofe skuhat :))
In zdj je res vse v škatlah.
Jutri se zares preseliva, torej dela je še veliko, zaleta pa počasi zmanjkuje. Ampak ni pene, Kavke smo trdožive. :)

V velikem pričakovanju jutrišnjega dne se za nekaj časa poslavljam, saj bom minimalno 14 dni brez povezave. (Itak da ne bom zdržala, ampak nč ne oblubm, da bom kj pisala.)

Nasvidenje prihodnjič iz Kamnika.

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu