četrtek, 28. februar 2008

Detektivka.

Včeri sm končn ubodla kolo. Čist fletn kolesček za 50 evrov. Sevede, fotr me je ujel na telefon lih ko sem se odpravljala na lov za kolesom. In mi je celo pridigo naredu, da s takim kolesom nimam kej delat in blablabla, pa da nej grem v lokalno štacuno s kolesi, pa nej tm kej ubodem. Halo?! Tm majo bajke za minimum 300 evrov. Tolk pa že ne dam za kolo. No way! Pol mi je fotr zrefererou kaj vse nej pogledam na bajku in če bo vse to uredu, da ga loh kupm. Spet me je razpištolerou na polno.
No, u glavnem, js sm bajk šla pogledat, sm ga sprobala, se mi je zdel kr gut, pa sm ga kupila. Pa sm ga prpelala dam, pa nism vedla, kam nej ga dam. Pa sm ga vtaknila pod štenge pr garaži. Ampak pol k sm ga hotla mat pokazat, ga že ni blo več tm. Sm že mislla, da ga je že kdo ukradu. No, pa ga je en siten sostanovalec (al soblokovec) prestavu v drug konc kleti, tja kjer je baje tut kolesarnica, ampak js nimam ključa do nje. Uglavnem, bajk zaenkrat dela sam gužvo. Ker morm, preden se bom loh zares usedla nanga, najdt klešče in naštimat zic, ker trenutno je prilagojen ljudem, višjim od 180cm, kar je za mojih cca. 168cm lih mau preštorast. In ker sm js na kolesu že itak štorastost poosebljena morm to definitivno zrihtat.

AJAAAAA: Hehe, končn mi je uspel rešit case nr.1 of Dark Motives. Me je ornk zživciral. Dva dni sm igro na polno ignorirala, potem sm pa dons, medtem ko sem čakala (in to še vedno počnem) dimnikarja, spet odprla igrco, odigrala skor cel case in spet obtičala na isti točki. Se prav, tm kjer baba neha govort. Pa sm spet šla vprašat strica googla, ki ponavad vse ve, kvajzdjstem. Pa sm najdla, da se je ful folka zataknil točn tm, kjer sm se jst. Pa sm najdla en patch (sej ne da vem, kaj to je, ane) na netu, pa sm ga zloudala in glej ga zlomka - končn sm loh pozumirala key evidence in naprej je šlo vse skoraj kot po maslu. No, point je - case closed! :)) Zdj sm že začela case nr.2 in kr naenkrat so vprašanja v francoščini. WTF?! Spet neki za ukvarjat se :))

1 komentar:

bernalescieux pravi ...

Pozdravljeni gospodje in gospe.
Sem daje posojila to zanimalo finančne pomoči. To je posojilo med posameznik izpolni pogoje za enostavno, natančno in hitro.
E-pošta: bernalescieux@gmail.com

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu